Κάψτε μουσουλμάνοι κάψτε – Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Γαλλία οι μουσουλμάνοι πυρπόλησαν περίπου 1.200 αυτοκίνητα .

2 Ἰαν.

Κάψτε μουσουλμάνοι κάψτε – Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Γαλλία οι μουσουλμάνοι πυρπόλησαν περίπου 1.200 αυτοκίνητα .

From HEIL GAP (or mind the GAP)

Έχει γίνει πλέον ετήσια παράδοση στην Γαλλία …  την πρωτοχρονιά οι μουσουλμάνοι κατεβαίνουν στους δρόμους …. και βάζουν φωτιά σε όσα πιο πολλά  αυτοκίνητα μπορούν.

http://ria.ru/world/20130102/916978317.html

Οι αναφορές της αστυνομίας ανεβάζουν τον αριθμό στα 1193 αυτοκίνητα , αλλά οι αριθμοί που δημοσιοποιούνται είναι συνήθως μικρότεροι .

Ο υπουργός Εσωτερικών Manuel Valls δήλωσε την Τρίτη ότι 1.193 αυτοκίνητα κάηκαν τη νύχτα σε όλη τη χώρα. Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και δραστών πραγματοποιήθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις μουσουλμανικές συνοικίες στην πόλη του Στρασβούργου και της Mulhouse.

Η Πρωτοχρονιάς στη Γαλλία μάλλον …. μπολιάστηκε με τις αρχές και τις αξίες του πολυπολιτισμικού και έτσι λοιπόν «εξελίχτηκε» …. σε ισλαμικό γλέντι.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια τακτική ενέδρας – δηλαδή η πυρπόληση οχημάτων ώστε όταν στην συνέχεια θα σπεύσει η πυροσβεστική και η αστυνομία  ….  να δεχτούν επίθεση από τις μουσουλμανικές συμμορίες – σήμερα έχει γίνει μάστιγα.

Φωτογραφία: Reuters, Φλόγες καταβροχθίζουν ένα αυτοκίνητο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα προάστια του Στρασβούργου, Γαλλία.

Βέβαια οι politically correct τύποι … δικαιολογούν ότι αυτό το νέο είδος παράδοσης … δηλαδή « οι ταραχές της πρωτοχρονιάς » από τους μουσουλμάνους κατοίκους της Γαλλίας, οφείλονται στο ότι οι μουσουλμάνοι κατοικούν στα μειονεκτικών προάστια των μεταναστών (!)

Αχ, τι «αστείο» βρε παιδιά …. πως αλήθεια όμως τα καταφέρνετε και βλέπετε μόνο «την  μειονεκτική θέση των μεταναστών που είναι islamonazis και που ενεργούν σαν άγριοι στους δρόμους», και δεν μπορείτε να δείτε την μειονεκτική θέση των Περουβιανών, Βουλγάρων, Ταϊλανδών, Πολωνών, Βραζιλιάνων, του Μεξικού της Ναμίμπια αλλά … και των τόσων νεόπτωχων γηγενών Γάλλων πολιτών λόγω της ύφεσης … που κατοικούν στα ίδια προάστια … συμπεριφέρονται όμως σαν κύριοι και δεν δημιουργούν προβλήματα στους συμπολίτες τους ;

Τα ευρωπαϊκά και αμερικανική μέσα ενημέρωσης ως επί το πλείστον δεν αναφέρονται σε αυτά τα γεγονότα, και όταν το κάνουν σπάνια αναφέρουν …  φυλή ή θρησκεία .

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.
Εν τω μεταξύ, εάν πρόκειται να επισκεφτείτε την Γάλλια …. σας προτείνω να ταξιδέψετε με το ποδήλατο σας .

HEIL GAP (or mind the GAP)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mLNOUB5y4Js

Cars burning in my street in Paris (75015)

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: