Η παρακμή ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

1 Φεβ.

Η παρακμή ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Καλησπέρα στον αδελφό Γάκη και σε όλους τους φίλους παναθηναϊκούς ….
Διαβάστε το αποχαιρετιστήριο σχόλιο μου για το άρθρο “ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!” ….  που δεν πρόλαβα να στείλω στο  mypanathinaikos.
Το στέλνω λοιπόν τώρα και πρώτα ο Θεός θα τα ξαναπούμε γύρω στο Πάσχα .( για αυτό πρόσθεσα και μπόλικο παραπάνω αδημοσίευτο υλικό ώστε … να υπάρχει … να το διαβάζετε σιγά-σιγά )

Η Κύπρος καταβροχθίζεται από το 4ο Reich.

From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Μην εμπιστεύεστε όλους αυτούς τους “τζιτζιφιόγκους” που σας υπόσχονται πως μέσω της υποταγής στους ορούς που επιδιώκει η ευρωπαϊκή επιτροπή και ο γερμανικός σωβινισμός … μπορούν να σας απελευθερώσουν από τους οικονομικούς περιορισμούς  … να επιτύχουν οικονομική ανάπτυξη …να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια σας ….

Το αντίθετο συμβαίνει ….

«Ο δρόμος της ενωμένης Ευρώπης θα περνά επάνω από τις κατεστραμμένες ζωές μας» .

Μιας Ευρώπης που πρώτα διαβρώνει και κατοπιν απορροφά τα κατακτημένα κράτη-έθνη , υποδουλώνοντας τους ανθρώπους στα οικονομικά συμφέροντα των πολυεθνικών .

Σε λίγες ημέρες ξαναφεύγω … (και δεν λυπάμαι …. καθόλου) …  εύχομαι όμως όταν επιστρέψω ….   κάποιοι …. ΕΛΛΗΝΕΣ … να έχουν ήδη στείλει στο δι@ολο τους δουλοπρεπείς πολιτικούς «της θρασυτάτης αυτής δημοκρατίας των προεδρικών διαταγμάτων» .

Διαφορετικά ;
Διαφορετικά … διαλυόμαστε φτάνοντας σε αυτό το επίπεδο … ή και χειρότερο!
Που ;
Προσέξτε το στυλάκι του @λβ@ν%-ρ%φι@ν%
«Ναι, ναι … εγώ ….δεν συμφωνώ, αλλά να ξέρετε … οι Κρητικοί δεν …»

Λοιπόν …. αφού η Κύπρος έτυχε να είναι ένα κομβικό σημείο για την προβολή δύναμης στη Μέση Ανατολή … η Γερμανία προσβλέπει ότι το νησί θα εξελιχτεί στην δική της βάση για την οικονομική κατάκτηση του αραβικού κόσμου,  οι δε Γερμανοί φορολογούμενοι, που παραμένουν οι πλέον ανόητοι μιλιταριστές, ελπίζουν ότι θα πάρουν πίσω κάτι από τις επενδύσεις τους σε χρήματα bailout … με τη μορφή μιας γερμανικής ναυτικής βάσης στην Κύπρο ή την άμεση πρόσβαση σε εγκαταστάσεις ραντάρ στην μεγαλόνησο.

Βέβαια οι Γερμανοί φορολογούμενοι ….  ζουν ευνουχισμένοι με τον καταναλωτικό πολιτισμό … νομίζοντας ότι στο τέλος θα καταφέρουν να γίνουν και συνεταίροι με τα καρτέλ που λυμαίνονται την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Το γερμανικό κοινοβούλιο και οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρνούνται να υποστηρίξουν την διάσωσης της Κύπρου, εκτός εάν η χώρα δεχτεί να υποβληθεί σε …. περαιτέρω ταπεινωτικές προϋποθέσεις.

Πως παίζεται το παιχνίδι ;
Προς το παρόν βλέπουμε ότι το Κοινοβούλιο της Γερμανίας αρνείται να δώσει τα χρήματα στην Κύπρο εάν αυτή δεν αλλάξει το τραπεζικό της σύστημα και ότι αφορά τις διόδους για το ξέπλυμα του χρήματος.
Οι δε Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και του Κόμματος των Πρασίνων, σιγοντάρουν απειλώντας να αντιταχθούν στις διασώσεις των Κυπριακών τραπεζών.
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας βέβαια πρέπει να αντιλαμβάνεται τον εκβιασμό και δεν θέλει να αναγκαστεί από την Ευρώπη να ιδιωτικοποιήσει τις κρατικές επιχειρήσεις, αλλά η Μέρκελ επιμένει ότι «δεν μπορεί να υπάρχουν ειδικές συνθήκες για την Κύπρο. » …. Είπε ότι οι όροι είχαν συμφωνηθεί “κατ ‘αρχήν”.

Αλλά, ΕΑΝ η Κύπρος αναγκαστεί να υποκύψει σε αυτές τις νέες απαιτήσεις, δείχνει ότι οι Κύπριοι ΘΑ ΕΧΟΥΝ παραδώσει τον έλεγχο της χώρας τους στη Γερμανία.
Το Spiegel Online γράφει ότι η συμφωνία σημαίνει ότι η Κύπρος “θα χάσει ουσιαστικά την κυριαρχία της.”
Η “τρόικα”, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) – “θα πάρουν ουσιαστικά τον έλεγχο του νησιού της Μεσογείου,” ….  έγραψε …. συμπληρώνοντας: « Όταν εγκρίθηκε η διάσωση στην Ελλάδα, οι Έλληνες δεν είχαν παραδοθεί μόνο έναντι ενός κατ ‘αποκοπή ποσού  χρημάτων, δια του οποίου θα διόρθωναν τα προβλήματά τους. Τα χρήματα bailout δίνονται σε δόσεις , άρα υπάρχουν σαφείς προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται και …. κάθε δόση είναι μια ευκαιρία ώστε η Γερμανία να απειλεί ότι θα παρακρατήσει τα υπόλοιπα  χρήματα.»
Και η Ελλάδα δεν χρειάστηκε μόνο ένα σχέδιο διάσωσης.

Κύπρος ξεκινά τον ίδιο άσχημο δρόμο.
Θα πρέπει να εγκριθεί από το κοινοβούλιο της Γερμανίας ώστε να λάβει το πακέτο διάσωσης , και το νησί της Αφροδίτης θα πρέπει κάθε τόσο να υποκύπτει στους νέους όρους της Γερμανίας για να λαμβάνει κάθε επομένη δόση αυτών των χρημάτων.
( Και μην εκπλαγείτε καθόλου όταν οι επόμενοι οροί θα είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ προς όφελος του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους  )

Η Ρωσία έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί.
Αλλά εάν η Γερμανία αποκόψει την Κύπρο και τις τράπεζες της μακριά από τα ρωσικά χρήματα, τότε και η επιρροή της Ρωσίας θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό.
Η Ευρώπη τότε θα απαλλαγεί από έναν αντίπαλό της χάρι στην Κύπρο.
Η Γερμανία όμως δεν θέλει να διασώσει τους Κυπρίους μόνο για να τους αποκόψει από τη Ρωσία … « για αυτό και θα προσφέρει μια καλύτερη συμφωνία αργότερα. »

Η Ευρώπη πάλι …. θέλει να βεβαιωθεί ότι η Κύπρος έχει παραδοθεί στη Γερμανία…
ότι η Κύπρος παραμένει αιχμάλωτος …
ότι η Κύπρος παραδόθηκε.

Αργότερα με την « αναμενόμενη ύφεση λόγω της λιτότητας που θα της επιβληθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της νέας τάξης πραγμάτων … θα σημειωθεί και η αναμενόμενη πτώση του βιοτικού επιπέδου της Κυπριακής Δημοκρατίας …. φτάνοντας στα ίδια χαμηλά επίπεδα με εκείνα του ψευδοκράτους ή και χαμηλότερα …. οπότε τότε δεν θα υπάρχει και δικαιολογία ώστε να μην επιβληθεί επιτέλους και « Το Σχέδιο Ανάν »…. το οποίο σημειωτέον ουδέποτε αποσύρθηκε.

Αλλά και να μην δοθεί το δάνειο από την Γερμανία η Κύπρος και πάλι θα έχει την ίδια τύχη .
Η πρώτη χώρα που πτώχευσε μέσα στην ευρωζώνη .
Και πάλι …. τα γερμανοτουρκικά συμφέροντα θα κυριαρχήσουν.

Τώρα, στην Ελλάδα η ανεργία είναι πάνω από 26 τοις εκατό .

Η οικονομία καταρρέει , μόνο  3,7 εκατομμύρια εργάζονται ενώ 4,7 εκατομμύρια είναι άνεργοι ή άεργοι, η λιτότητα έφερε την ύφεση, όλα διαλύονται, τα πάντα ξεπουλιούνται ή κλείνουν … ενώ ο απίθανος πρωθυπουργός μας δηλώνει ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, και ιδιαίτερα για τους στόχους της κυβέρνησης ως προς την μείωση του ελλείμματος!

Μείωση του ελλείμματος ;
Με ποιο τίμημα όμως ;
Με μηδενικές εισαγωγές σε πετρέλαιο, πρώτες ύλες, ανταλλακτικά , αυτοκίνητα,  είδη οικοδομής, φάρμακα, ηλεκτρικό εξοπλισμό οικιών;
Δηλαδή ο νέος  … GAP  … που μας πρόεκυψε… με την καταστροφική υφεσιακή οικονομική πολιτική του συν την υψηλή φορολογία που εφάρμοσε , τελικά κατάφερε να μηδενίσει τις εισαγωγές , ώστε να φαίνεται πλασματικά ότι θα έχουμε θετικό ισοζύγιο σε σχέση με τις εξαγωγές.

Κάτι τέτοια βέβαια έκανε και ο Νικολάι σι(και) η Έλενα Τσαουσέσκου τα τελευταία χρόνια στην Ρουμανία και τελικά να …. που κατέληξαν έτσι :
Romanian Dictator Nicolae and Elena ceausescu executed.

«It was genocide by starvation, lack of heating and lighting ….

But the most hideous crime was suppressing the soul of the nation.»

Τα ίδια ακριβώς πράττετε και εδώ ρε δολοφόνοι της συγκυβέρνησης .

«Γενοκτονία μέσα από τους μισθούς-συντάξεις πείνας από την έλλειψη θέρμανσης και ηλεκτροδότησης …. Αλλά το πιο χυδαίο είναι ότι επιδεκτική καταστολή της υπόστασης ενός έθνους»

Το “IQ” του τυφλοπόντικα
Ο φασίστας βοριδης μπορεί μεν μέσω της κάθε αδελφ@ρ@ς στα ΜΜΕ …να δίνει διαλέξεις προς τους αγράμματους ψηφοφόρους του « αναφερόμενος στην επιτυχία της κυβέρνησης για την μείωση του ελλείμματος », αλλά να … το IQ τυφλοπόντικα που διαθέτει …  δεν του επιτρέπει να αντιληφτεί ότι δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να τον κάνει να πανηγυρίζει από την στιγμή που δεν εξοφλούνται τα δημόσια χρέη ύψους δισεκατομμυρίων και το σημαντικότερο ότι « ποτέ δεν πανηγυρίζεις για μείωση του ελλείμματος όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη ».
Κάνε ρε πρώτα ανάπτυξη … εισήγαγε πετρέλαιο για τα εργοστάσια και τις μεταφορές … φέρε ανταλλακτικά ….  εισήγαγε υλικά οικοδομών μήπως χτισθεί και κάτι … φέρε ρε τις πρώτες ύλες για να κινηθεί η εγχώρια παραγωγή και στο τέλος κάνεις και τον ισολογισμό σου.
Και εάν τότε έχεις μειώσει και το έλλειμμα, να σε παραδεχτώ ….
Διαφορετικά για ποια επιτυχία σας χαίρεσαι ρε ασπάλακα ( ποντικέ ) ;
Έκοψες δηλαδή το φαί στον γάιδαρο ….  αυτός ψόφησε … και τώρα πανηγυρίζεις και από επάνω ;
Αι σιχτιρ !

Και κάτι άλλο … αλήθεια,  πως μπορεί ο γκ@βουλι@κ@ς σ@μ@ρ@ς
και η κουστωδία του να μην αντιλαμβάνονται ότι όταν όλο το χρέος μας είναι ένα διηνεκές και ανεξόφλητο κουπόνι στα χέρια της ΕΚΤ και των άλλων «επίσημων» ιδρυμάτων, τότε και ο ισολογισμός είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να τους  ανησυχεί ;

Και ενώ η Ελληνική βουλή ψήφισε αργά την Πέμπτη την παραπομπή του παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ, κανένα πολιτικό κόμμα … δεν έθιξε τον κομβικό παράγοντα που δημιούργησε και θα δημιουργεί την κάθε λίστα Λαγκάρντ!
Ποιον ; Τι; ….
Μα τα διάφορα κομματόσκυλα-εφοριακούς δηλαδή αυτούς που τα πιάνουν …. για να μην πιάνουν κανένα ….
Διότι εάν αυτοί έκαναν την δουλειά τους τότε θα ήταν αδύνατο να συσσωρευτεί τόσο αφορολόγητο χρήμα … στην λίστα Λαγκάρντ αλλά και σε δέκα ακόμη λίστες που δεν τις γνωρίζουμε .
Ή μήπως κάνω λάθος ;

Πράγμα που σημαίνει ότι όπως πάει …. θα βιώσουμε μια ακόμη περίοδο περισσότερης φοροδιαφυγής … ακόμα πιο πολλοί offshore λογαριασμοί (όχι μόνο στη Ζυρίχη, αλλά αυτή τη φορά στη Σιγκαπούρη), και ακόμη μεγαλύτερα ελλείμματα, έως ότου η συνεχιζόμενη αύξηση των επισφαλών δανείων ανατρέψει και πάλι τον  τοπικό τραπεζικό τομέα  …. ο οποίος …. για να λέμε την αλήθεια …. έχει καταντήσει ένας εθισμένος τοξικομανής συνηθισμένος που απαιτεί ένα ακόμη γύρο διασώσεων.

Το Mea culpa του ΔΝΤ για την λάθος εκτίμηση των επιπτώσεων της δημοσιονομικής λιτότητας σε χώρες της Ευρωπαϊκής κρίσης … «είναι ωραίο».
Χα, χα, χα ….Ωστόσο, αυτή δεν είναι πραγματικά μια νέα αντίληψη για το ΔΝΤ!
Όχι, καθόλου.
Πράγματι, ήδη πριν από δέκα χρόνια, το 2003, η Ανεξάρτητη Υπηρεσία Αξιολόγησης του ΔΝΤ (IEO) δημοσίευσε μια εμπεριστατωμένη μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις των όρων του ΔΝΤ για τη δημοσιονομική πολιτική σε 133 προγράμματα προσαρμογής μεταξύ των ετών 1993 και 2001.
Στη μελέτη, η IEO διαπιστώνει ότι οι στόχοι για δημοσιονομική εξυγίανση είχαν ως επί το πλείστον χαθεί:
Κατά μέσο όρο, τα προγράμματα επιτευχθεί μόνο το ήμισυ περίπου της προγραμματισμένης βελτίωση στη συνολική πρωτογενή παραγωγή και στα δημοσιονομικά αποτελέσματα. […]

«Η Υπεραισιοδοξία για τη δημοσιονομική προσαρμογή προκαλείται εν μέρει από την υπεραισιοδοξία των προβλέψεων για την ανάπτυξη.»
« Ελλείψεις στην ανάπτυξη οδηγούν σε αντίστοιχη υστέρηση των εσόδων. »
Ακούγεται πολύ γνώριμο εάν κάποιος ακολουθήσει την εμπειρία λιτότητας της Ελλάδα, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, έτσι δεν είναι;
Πραγματικά το ΔΝΤ ήξερε καλύτερα.
Ωστόσο, κανείς δεν λογοδοτήσει ;
Ποιος θα ρισκάρει τη δουλειά του γιατί με ελαφρά τη καρδία έριξαν εκατομμύρια ανθρώπους στη δυστυχία;
Μήπως θεωρούν ότι αρκεί ένα «Λυπούμαστε, παιδιά … πραγματικά το γνωρίζαμε» « αλλά να … κατά κάποιο τρόπο το ξεχάσαμε » … « γι ‘αυτό »
ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ! διαβάστε το παλιό μου άρθρο:
PRISON ΒΡΕΑΚ ΓΟΥΙΝΕΑ – ΕΛΛΑΔΑ σημειώσατε Strauss-Kahn
http://eleytheroi-ellines.blogspot.com/2011/06/prison-strauss-kahn.html
From HEIL GAP

Το μεγάλο ερώτημα εδώ είναι τι σημαίνει αυτό πολιτικά.
Είναι ωραίο να μιλάμε για την ουσία των οικονομικών προβλέψεων σε ακαδημαϊκό επίπεδο, αλλά οι πολιτικές που … παρά-καθοδηγηθήκαν από αυτές τις προβλέψεις έχουν κάνει μια «πραγματική» ζημιά .
Έχουν όμως καταστρέψει τη ζωή …. πραγματικών ανθρώπων!
Και προς το τέλος του 2012, μερικά από τα παραδοσιακά όργανα υποστήριξης της λιτότητας φαίνεται να αμφιβάλουν και να αναθεωρούν την προσέγγισή τους.
Και μαντέψτε …. Η εφημερίδα Washington Post έχει εκδώσει αρκετά σαφές άρθρο “κάναμε λάθος “που αφόρα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο …. «το καταπληκτικό mea culpa » :
Ο Επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Olivier Blanchard γράφει ότι το ταμείο δεν εκτίμησε ορθά τις επιπτώσεις της λιτότητας στις ευρωπαϊκές οικονομίες. (Stephen Jaffe / ΔΝΤ)
Εάν οι δημοσιονομικοί πολλαπλασιαστές είναι μικροί, οι χώρες μπορούν να μειώσουν τις δαπάνες ή να αυξήσουν γρηγορότερα περισσότερο τους φόρους χωρίς πολύ βραχυπρόθεσμη ζημιά. Αν είναι μεγάλοι, τότε η διαδικασία μπορεί να γίνει αυτοκαταστροφική, τουλάχιστον σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, με κάθε δολάριο/ευρώ των περικοπών των κρατικών δαπανών, για παράδειγμα, να κοστίζει στην οικονομία περισσότερο από ένα δολάριο/ευρώ σε απώλεια παραγωγής και, επομένως, στην πραγματικότητα την αύξηση του χρέους προς το ΑΕΠ.
Χα, χα, χα.

Ώστε mea culpa και καθαρίσατε ρε μάγκες ;
Για αυτό ο HEIL GAP είχε προτείνει στο άρθρο του :
«Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που έχει απορροφηθεί στο υπέρ-κράτος της νέας Ευρωπαϊκής Τάξης Πραγμάτων».
Mypanathinaikos Posted on Φεβρουαρίου 27, 2012 by alfa1908
«Μηνύουμε τους ενόχους ΔΝΤ/ ΕΚΤ /ΕΕ για 100 δισεκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση , για το κακό που επέφεραν στην χώρα μας με το μνημόνιο ένα!»

Βέβαια δεν πρέπει να αμφιβάλετε καθόλου ότι η ιδία καταστροφική συνταγή πρόκειται να δοθεί από το ΔΝΤ… και στην Κύπρο.

Το παραμύθι της τρομοκρατίας και οι ιστορίες των KALASHNIKOV.
Ως γνωστό η περιοχή της Συγγρού όπου στεγάζονται τα γραφεία της νέας δημοκρατίας , μετά την βίαια πολυπολιτισμοποίηση της χώρας μας …  κατάντησε ένα γκέτο όπου κυριαρχούν οι μαχαιροβγάλτες και οι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος .
Από την μια πλευρά του δρόμου προς την πλευρά της Καλλιθεας-Τζιτζιφιων (όπου ευρίσκεται η Ν.Δ.)  κυριαρχούν οι αλβανοί αλήτες ….. ενώ απέναντι από την λεωφόρο Συγγρού η πλευρά της πάλε ποτέ ωραίας συνοικίας της Νέας Σμύρνης, είναι πλέον περιοχή ελεγχόμενη από την Ρωσική μαφία !

Έτσι όσοι λοιπόν τελευταία δεν έχετε «περπατήσει» την νύχτα στην περιοχή των Τζιτζιφιών, χάνετε μια μοναδική ευκαιρία να ακούσετε το μεταμεσονύκτιο κονσέρτο των Kalashnikov ….

Βέβαια η φαντασία των αρθρογράφων αυτές της ήμερες οργιάζει φίλοι μου.
Μόνο στρατό και τανκς δεν « είδαν » ακόμη να εισβάλουν στην Ν.Δ.!
Αλλά να … ξέρετε αγαπητοί μου φίλοι … « αυτή η φαντασία των αρθρογράφων είναι κάτι που συμφέρει την βρώμικη κυβέρνηση μας » .
Φυσικά τώρα με την τουρκοποίηση των ελληνικών μαρίνων … η τουρκική ΜΙΤ θα μπορεί πλέον να “μπάζει” ανεξέλεγκτα στην χώρα μας όποιους πράκτορες της γουστάρει  …. αλλά… και ο κάθε ενδιαφερόμενος μεγαλοαπατεώνας ολιγάρχης … απλώς … μισθώνοντας ένα-δυο killers από τους τόσους ανεξέλεγκτους αλήτες που στοιβάχτηκαν στο κέντρο της Αθήνας … μπορεί άνετα να δημιουργήσει εκείνα τα σενάρια τρομοκρατίας που θα τον βοηθήσουν να αγοράσει φτηνά ένα κομμάτι από την κρατική μας περιουσία.

Καλό ύπνο Ελλάδα .

Τώρα σχετικά με την marfin ….
Επιτέλους ας καλέσουν οι διαβρωμένοι δικαστικοί μας και ας ανακρίνουν εκείνους τους ασφαλίτες που πάντα παρακολουθούν τις διαδηλώσεις των διάφόρων εξτρεμιστικών οργανώσεων ….
Τι πιό απλό ;
Βέβαια αυτή η υπηρεσία κρατικών πληροφοριών ανήκει στην κυβέρνηση και αυτή ήταν αρμόδια εδώ και πολύ καιρό να βρει την άκρη ..
Αλλά αν δεν το κάνει αυτό ο σαμαράς που είναι και πρωθυπουργός ποιος περιμένουμε δηλαδή ότι θα μπορούσε να το κάνει; ο τσίπρας ή ο κάθε αρχηγός της αντιπολίτευσης ;
Λίγη αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ … κανένα !

Οι μαυραγορίτες ήταν φτωχοί άνθρωποι: … χα, χα, χα

Αλβανοί οι μαυραγορίτες στην κατοχή του μνημονίου , οι βδέλλες στην πλάτη του ελληνικού λαού, που μπορεί μεν σήμερα να μην αγοράζουν ένα σπίτι ή ένα οικόπεδο αντί ενός ντενεκέ λαδιού, αλλά τελικά αυτοί είναι τα «συμφέροντα» που μέσα στην ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας για λίγο ρευστό …. την πατούν στο λαιμό και αρπάζουν τον ελληνικό πλούτο με τα μαύρα χρήματα τους, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να ελεγχτούν ποτέ από τους @λήτ@ρ@δες του υπουργείου οικονομικών ή από τους μπάτσους συνεργάτες τους στο λαθρεμπόριο των ναρκωτικών και την πορνεία ….
Και όποιος έχει αντίρρηση για το τελευταίο σχετικά με τους μπάτσους  … μπορεί άνετα να πειστεί … διαβάζοντας τα στοιχειά που δίδει καθημερινά το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Καλή σας ώρα … λοιπόν ρε @λβάνια …. χα, χα, χα … τότε που θα βρίσκεστε και εσείς κρεμασμένοι από τις κολώνες του ηλεκτρικού φωτός … όπως βρέθηκαν κάποτε μετά το τέλος του πολέμου …  κάποιοι συνάδελφοι σας μαυραγορίτες.

Βέβαια τίποτα δεν ήρθε ξαφνικά …

Αυτή ήταν η ανθελληνική πολιτική ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΔΗΜΑΡ δηλαδή … η απαξίωση της Ελλάδας και του Έλληνα … η αλλαγή του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού με εισαγόμενους αγρίους και τελικά το ξεπούλημα της Ελλάδας … της δημοσίας αλλά και της ιδιωτικής περιουσίας … στους μασόνους της νέας τάξης πραγμάτων … και ότι περισσέψει … ας πάει στους ισλαμοφασίστες .

Και τώρα … πάρτε μια γεύση από μια ταινιούλα στο Πακιστάν για να καταλάβετε πως περίπου θα είναι η χώρα μας  … σε 20 με30 χρόνια.

Γεια σου ρε κουρ@κη …. έχω εδώ λοιπόν και ένα ωραίο βίντεο για τους ισλαμοφασίστες παλαιστινίους φίλους σου . ( και παρακαλώ δεν θέλω σχολιασμούς από αλλά blog γιατί το άρθρο αυτό  απευθύνεται μόνο προς τους φίλους μου παναθηναϊκούς και σίγουρα και στον καλό μου φίλο  1greek που θα περάσει κάποια στιγμή να το πάρει … αλλά και τον fibrus που θα τον ειδοποιήσω και νάναι πάντα καλά .)

Η Ελλάδα χρηματοδοτεί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν!

Η κυβέρνηση δίνει συνεχώς άδειες σε μαυραγορίτες να ανοίξουν και νέα καταστήματα όπου αγοράζουν τον χρυσό του ελληνικού λαού .

Δεν ξέρω εάν αυτό το κάνει λόγω της μανίας των κυβερνώντων για την καταστροφή του ελληνικού έθνους μέσω της ανέχειας και του αυτό-εξευτελισμού … αλλά σίγουρα αποδεδείχθηκε μια πολυπολιτισμική μορφή συνεργασίας της αλβανικής με την ρωσική μαφία .
Οι αλβανοί κλέβουν τα χρυσαφικά από τους έλληνες γηγενείς κατοίκους και οι ρώσοι συνεργαζόμενοι με το κάθε ελληνικό μπουμπούκι που μπορείς να φανταστείς, τα πωλούν αφορολόγητα στην Τουρκιά …. αφού πλέον οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στην αγορά, καθότι ο νόμος απελευθέρωσης των επαγγελμάτων αλλά και η οικονομική ύφεση έφεραν στο προσκήνιο το εμπόριο χρυσού .

Επιπλέον ας σημειωθεί πως για την αγοροπωλησία αυτή δεν κατακρατείται κανένας σχετικός ΦΠΑ, όπως θα έπρεπε να γίνεται, δηλαδή εάν ο χρυσός ως κόσμημα αποτελούσε εμπόρευμα!
(Προσέξτε πως στη παρακάτω διατύπωση εξομοιώνεται ο χρυσός με το συνάλλαγμα, ήτοι τα πρώην κοσμήματα ως διεθνές χρήμα).
Τούτο όμως γίνεται με τον γνωστό πλέον σε όλους ελληνικό τρόπο, καθώς αναφέρει στην σχετική Απόφαση του κ. Διοικητού (Λουκά Παπαδήμου) : “3. Κάτοικοι και μη κάτοικοι Ελλάδος υποχρεούνται να δηλώνουν κατά την έξοδο ή την είσοδό τους στη χώρα το μεταφερόμενο χρυσό, εφόσον η συνολική του αξία υπερβαίνει το ισότιμο 2.000 ευρώ και 10.000 ευρώ, αντίστοιχα, ή να επιδεικνύουν αντίγραφο της σχετικής συναλλαγής, εφόσον έχει μεσολαβήσει εγχώριο πιστωτικό ίδρυμα για την αγορά του…”

Άρα οι μαυραγορίτες …. πηγαίνουν τα κοσμήματα σε χυτήρια, τα λιώνουν και αφού αυτά γίνουν ράβδοι χρυσού διακινούνται χωρίς παραστατικά.… Έτσι λοιπόν τα χρυσαφικά «φεύγουν» στην εχθρική γείτονα Τουρκιά, οπου εν συνεχεία δε παζαρεύονται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, και αγοράζονται τελικά από τους Ιρανούς … που τελικά χρησιμοποιούν τον χρυσό μας ως μέσο συναλλαγής … παρακάμπτοντας έτσι το εμπάργκο που τους έχει επιβληθεί από τους Δυτικούς …
( αυτά έτσι …  χα, χα, χα ….ιστορικά  )

Ποιος θυμάται την Fatu ;

Η Ελλάδα του μνημονίου … η εξαθλίωση ….  η υποταγή , οι ύβρεις , η ταπείνωση !
Ακριβώς … η σχέση της πουτάνας με τον νταβατζή της .
Το δίχως λόγο ξύλο , οι ταπεινώσεις ,  ο εξευτελισμός !
«Έτσι χωρίς κανένα φανερό λόγο ….  Έτσι για το τίποτα !»

Τότε ….  στο San Pedro στην ακτή του ελεφαντοστού θυμάμαι την Fatou που μου έλεγε :
«Το βράδυ μπαίνει μέσα ο αφέντης και μας σαπίζει στο ξύλο ….  Έτσι χωρίς λόγο ….  Έτσι για το τίποτα !»

Βέβαια τώρα πια …. ζω στην Ευρώπη … ποιος θυμάται την Fatou…. !
« Και επειδή τίποτα δεν γίνεται ποτέ …. για το …. τίποτα  … όλα έχουν τον σκοπό τους » έτσι λοιπόν στην «πολιτισμένη» μας ήπειρο … αντιλαμβάνομαι σήμερα ότι η υποταγή σε δόσεις, σε μνημόνια και αυταρχικές αποφάσεις της “τρόικα” είχαν σκοπό τον πλήρη εξευτελισμό και την ταπείνωση της «πουτάνας θύματος», ώστε δίχως δεύτερη κουβέντα … να παραδώσει τα πάντα στον νταβατζή! …
Σήμερα στην εποχή της απάτης της Ο.Ν.Ε τον ρόλο της πουτάνας τον παίζει η Ελλάδα και της τσατσάς η καγκελάριος κυρία (;) μερκελ και οι Euro-Νazi κατακτητές της !!!
HEIL GAP (or mind the GAP)
Υ.Γ.
Ενώ κάτι γ@μημενοι πρώην (;) ή και νυν (;) σύντροφοι … εδώ και τρία χρόνια μας έχουν πρήξει τα @ « με το ότι αυτοί τα ήξεραν όλα … ότι επρόκειτο για μια συνήθη κρίση του καπιταλισμού » ….
Ότι απλά « Είναι  ο καπιταλισμός ηλίθιε » μπλα, μπλα, μπλα …..
Fuck Off λοιπόν ρε …..  και τα ρέστα και πάλι σε Fuck Off!

Συνολική ανταγωνιστικότητα (φόροι, χρέος, κλπ)
Οι νότιες ευρωπαϊκές χώρες  είναι πιο πίσω από χώρες όπως η Πολωνία και η Εσθονία .

Το ευρώ θα καταστρέψει το δημόσιο τομέα, αλλά για πρώτη φορά θα καταστρέψει και το κράτος πρόνοιας στην περιφέρεια.

“Αν, το ευρώ παραμένει, τότε οι δυνάμεις της ελεύθερης αγοράς θα μειώσουν το μερίδιο του δημόσιου τομέα και θα καταστρέψουν τη νότια Ευρώπη και το γαλλικό κράτος πρόνοιας” δήλωσε ο Ρόμπερτ Μαντέλ.
“Θα πρέπει η νομισματική πολιτική να τεθεί μακριά από τους πολιτικούς”, πρόσθεσε.
Αλλά, δυστυχώς, το πρώτο πράγμα που καταστρέφεται είναι το κράτος πρόνοιας, ενώ η γραφειοκρατία και ο δημόσιος τομέας …. απλώς παραμένουν.

Και δεν λέμε μόνο για τους δικούς μας τους «κατσαπλιαδες» που διορίζει “αβέρτα” ο σαμαράς στις δημοσιές υπηρεσίες, δείτε και την  Ισπανία που …. ενώ έχει διαλύσει την εργατική νομοθεσία … αλλά …. τελικά έχει 60000 περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους από το 2007 .

Το φθηνό ευρώ
Οι παγκόσμιες ανισορροπίες του εμπορίου γίνονται όλο και μεγαλύτερες, χάρη στον μεγαλύτερο νομισματικό παράγοντα στον κόσμο την Γερμανία.
Αυτή είναι η αλήθεια .
«Το φθηνό ευρώ βοηθά το γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα με τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και την Ασία που αυξάνεται όλο και περισσότερο, ακόμα και αν κοπεί το γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα με την βίαιη μείωση των καταναλωτικών δαπανών στις χώρες των PIIGS .»

Η αύξηση των γερμανικών εμπορικό πλεόνασμα με τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Ασία

Πτώση του γερμανικού εμπορικού πλεονάσματος στην περιφέρεια

Ένα αδύναμο ευρώ μαζί με την λιτότητα που μας επέβαλε το 4 Reich …. σίγουρα δεν βοηθά εμάς τους έλληνες να καταναλώνουμε…

Πολλοί αναλυτές – αρθρογράφοι, προφανώς για εθνικούς λόγους, αποφεύγουν να αναφέρουν ότι τα πακέτα διάσωσης … τα πληρώνει η Γερμανία ή θα τα πληρώσει στο τέλος η Γερμανία όταν ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ – …

Τα Νότια ευρωπαϊκά κράτη δεν έχουν καμία πιθανότητα με την μακροπρόθεσμη παραμονή τους στο ευρώ , η Ιταλία, η Ισπανία,  η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ελλάδα δεν χρησιμοποίησαν την ιστορική ευκαιρία τους ώστε να βελτιώσουν τις οικονομίες τους μέσω μακροπρόθεσμων παραγόντων όπως η τεχνολογία ή η βελτίωση των υποδομών μεταξύ των ετών 1999 και 2008, «αλλά αντιθέτως» ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων τους έρεε σε real-estate και στην κατανάλωση.

Σε αντίθεση με το παρελθόν, όταν φθηνό χρήμα ήταν εύκολα διαθέσιμο  …. τώρα έχει στερέψει η χρηματοδότηση για την Ελλάδα-Ιταλία και τις άλλες περιφερειακές χώρες της ΕΕ . Οι μισθοί κατρακυλούν προς τα κάτω, έτσι ώστε η μόνη διέξοδος είναι μια ισχυρή υποτίμηση του ευρώ.
Βεβαία μεταξύ του 1999 και του 2008 οι χώρες μας ήταν σε θέση να ανταγωνιστούν με τις βόρειες χώρες σε σχέση με το ΑΕΠ αλλά μόνο χάρη στο φτηνό χρέος, την φούσκα των κατασκευών και την λειτουργία της κατανάλωσης με τον δανεισμό από τις τράπεζες .
Μια γρήγορη ματιά όμως στην οικονομική θεωρία δείχνει ότι η νότιες πολιτείες μας δεν έχουν καμία πιθανότητα να παραμείνουν στη ζώνη του ευρώ σε βάθος χρόνου.
Γεια χαρά λοιπόν .
Υπάρχουν και μερικά άρθρα μου στο heilgap.blogspot  που δεν τα έφερα ποτέ στο mypanathinaikos και αφορούν το ΙΣΛΑΜ ….

Εάν δεν έχετε τίποτε καλλίτερο να κάνετε …. ρίξτε τους μια μάτια – α ναι … επίσης ξαναλειτουργεί και το παλιό heilgapormindthegap.blogspot.
Υ.Γ.1.
Πολλούς χαιρετισμούς στον φίλο μου peri majestic
Υ.Γ.2. (σημερινό) …

Βλέποντας αυτό το διάγραμμα και την προνομιακή θέση ως προς το δημόσιο χρέος τόσο της Βουλγαρίας όσο και της Ρουμανίας, αναρωτιέμαι:
Αλήθεια γιατί κανένας αριστερός ή δεξιός φωστήρας στυλ κουρ@κη …( με την ιδιοφυής του άποψη για την εξοικονόμηση πόρων μέσω της μειώσεως των εξόδων )…. ( μα τι λαμπρός εγκέφαλος και αυτός που πίστεψε ότι με την π%στι@ του αυτή θα κατάφερνε να πείσει τους έλληνες να δηλώσουν αντίχριστοι για οικονομικούς λόγους ) δεν σκέφτηκε ποτέ ότι στην Ρουμανία αλλά και αλλού … η εκπαίδευση δεν είναι δωρεάν ….
Και επειδή νομικά η εκπαίδευση πρέπει να παρέχεται δωρεάν στην χώρα μας ΜΟΝΟ στους έλληνες , γιατί άραγε θα πρέπει να πληρώνουμε για την μόρφωση των παιδιών των αλλοδαπών αλλά κυρίως των παιδιών των λαθρομεταναστών εν μέσω κρίσης και από την στιγμή που λόγω της ελλείψεως οικονομικών πόρων κλείσαμε τα ελληνόγλωσσα σχολειά μας στην Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη ;
Ή μήπως για να έλκουμε περισσότερους λαθρομετανάστες ώστε να γίνει μια ώρα αρχύτερα πραγματικότητα το όραμα της ελληνικής ψευδοαριστεράς και του μέγα χορηγού …. Τζωρτζ Σόρος για τον πλήρη αφελληνισμό της χώρας μας ;
HEIL GAP (or mind the GAP )

Posted by Don donwilliams at 1:18 AM
Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to Facebook
No comments:
Post a Comment

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: