Τα αδέλφια Tsarnaev ήταν διπλοί πράκτορες των ΗΠΑ που θα διείσδυαν στα δίκτυα των τζιχαντιστών … όμως πρόδωσαν την αποστολή τους.

21 Ἀπρ.

bostonTsarnayev_brothers._captured_killed19.4.13

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Το συμπέρασμα από την αντιτρομοκρατική DEBKAfile ( εδώ πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η σελίδα DEBKAfile μπορεί να έχει κάθε συμφέρον να ενστερνιστούμε την άποψη της  … δεν το κρύβει άλλωστε ότι είναι τμήμα των μυστικών  υπηρεσιών ) και τις πηγές πληροφοριών του Ισραήλ είναι ότι οι αδελφοί ήταν διπλοί πράκτορες, που προσελήφθησαν  από τις ΗΠΑ και τη Σαουδική ευφυΐα ώστε να διεισδύσουν στα δίκτυα τζιχαντιστών γουαχάμπι (Ουαχαμπιστών) (wahhabi) http://en.wikipedia.org/wiki/Wahhabi_movement , οι οποίοι με τη βοήθεια των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της Σαουδικής, έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον  ρωσικό  Καύκασο.

Αντ ‘αυτού …. οι δύο πρώην Τσετσένοι πρόδωσαν την αποστολή τους και εντάχτηκαν κρυφά στα ριζοσπαστικά ισλαμικά δίκτυα ……

Με αυτή την παραπειστική πορεία, οι αδελφοί κέρδισαν την αμφίβολη διάκριση να είναι αυτοί οι πρώτοι που θα εισάγουν στις Ηνωμένες την τρομοκρατία της Αλ Κάιντα από μια διαδρομή έκτος της Μέσης  Ανατολής – δηλαδή από τον Καύκασο.

Η ευρεία αυτή περιοχή περιλαμβάνει τις αυτόνομες ή ημιαυτόνομες μουσουλμανικές δημοκρατίες του Νταγκεστάν, στην Ινγκουσετία, Καμπαρντίνο-Μπαλκαρία, την Τσετσενία, τη Βόρεια Οσετία και Karachyevo-Cherkesiya, τις περισσότερες από τις οποίες δεν έχει ποτέ ακούσει η Δύση .

Οι Σαουδάραβες φοβηθήκαν ότι η μπερδεμένη συμμετοχή τους στον Καύκασο θα έρθει στο φως όταν ένας Σαουδαράβας σπουσαστής είχε ανακριθεί σχετικά με τη συμμετοχή του στις βομβιστικές επιθέσεις, ενώ νοσηλευόταν σε ένα νοσοκομείο της Βοστώνης με σοβαρά εγκαύματα στα χέρια.

Για αυτό και έστειλαν το Σαουδάραβα υπουργό Εξωτερικών πρίγκιπα al-Faisal στην Ουάσιγκτον την Τετάρτη 17 του Απρίλη, στη μέση της κρίσης της βομβιστικής επίθεσης του Μαραθώνιου της Βοστώνης, για μια ιδιωτική συνομιλία με τον Πρόεδρο Barack Obama και τον σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Τομ Ντόνιλον για το πώς να χειριστεί την βομβιστική επίθεση από την Σαουδαραβική πλευρά .

Οι Προσλήψεις των αδελφών Tsarnaevs  ως παράγοντες διείσδυσης κατά των τρομοκρατικών δικτύων στη νότια Ρωσία από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ … εξηγούν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά της υπόθεσης :

1. Κορυφαίος παράγων στο Αμερικανικό Κολέγιο στο Cambridge παραδέχθηκε ότι χορήγησε 2.500 δολάρια υποτροφία στο νεότερο αδελφό Dzhokhar, χωρίς να τηρηθούν οι εξαιρετικά άκαμπτες προϋποθέσεις που απαιτούνταν .

2. Όταν το 2011, μια «ξένη κυβέρνηση» (οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες) ζήτησαν από το FBI πληροφορίες για πιθανούς δεσμούς τον Tamerlan με τους Καυκάσιους Wahhabist, το FBI  δήλωσε επίσημα ότι δεν βρήκε  ενοχοποιητικά εναντίον του και ότι τον άφησαν να φύγει μετά από μια σύντομη συνέντευξη.
Δεν τέθηκε υπό παρακολούθηση. Ούτε υπήρξε οποιαδήποτε προσπάθεια να κρύψει το γεγονός ότι έκανε μια μακρά επίσκεψη στη Ρωσία πέρυσι και μετά την επιστροφή του άρχισαν να προωθεί το ριζοσπαστικό Ισλάμ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ωστόσο, ακόμη και μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο μαραθώνιο της Βοστώνης, όταν οι διωκτικές αρχές, ενισχύθηκαν ιδιαίτερα από το  ομοσπονδιακές και κρατικό προσωπικό του FBI,  ο Tamerlan Tsarnaev δεν αναφέρθηκε ποτέ ως πιθανός ύποπτος

3. Την Παρασκευή, τέσσερις ημέρες μετά τις δίδυμες εκρήξεις στη γραμμή τερματισμού του μαραθώνιου, το FBI κυκλοφόρησε πλάνα με τον Ύποπτο Νο 1 με ένα μαύρο καπέλο και τον Νο 2 ύποπτο με ένα λευκό καπέλο (να απομακρύνπνται με ζωηρό βάδισμα από τη σκηνή του εγκλήματος), και απηύθυνε έκκληση στο κοινό για να βοηθήσει τις αρχές να προσδιορίζουν αυτά τα δυο άτομα.

Γνωρίζουμε τώρα οτι αυτό ήταν μια παρωδία.

Οι αρχές γνώριζαν ποιοι ακριβώς ήταν.

Ώσπου …. «Ξαφνικά» ….  την Παρασκευή κατά την καταδίωξη του αυτοκινήτου τους από την αστυνομία  στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ …. « είχαν προσδιοριστεί πλήρως ».

Ο αδελφός του ο οποίος σκοτώθηκε στο κυνήγι ονομάζεται Tamerlan, ηλικίας 26 ετών, και ο δεύτερος που δραπέτευσε, για να κυνηγηθεί και να συλληφθεί το Σάββατο το βράδυ σε μια βάρκα όπου κρυβόταν είναι 19 ετών ο Dzhokhar.

Μπορεί να μην έχουμε την πλήρη ιστορία για το πότε και το πώς οι δυο αδελφοί από την Τσετσενία είχαν προσληφθεί από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ως πράκτορες διείσδυσης – αλλά στο κάτω μέρος της γραφής …. δεν έχουμε και τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από ό, τι έχουμε και για τις ιστορίες των άλλων αμερικανικών διπλών πρακτόρων που πρόδωσαν την αποστολή τους λίγο μετά τις προσλήψεις τους.

HEIL GAP (or mind the GAP)

Advertisements

Μία ἀπάντηση to “Τα αδέλφια Tsarnaev ήταν διπλοί πράκτορες των ΗΠΑ που θα διείσδυαν στα δίκτυα των τζιχαντιστών … όμως πρόδωσαν την αποστολή τους.”

 1. κουτόχορτο Ἀπριλίου 22, 2013 στἰς 4:46 π.μ. #

  http://attikanea.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4729.html
  Το σχόλιο που έκανα στο συγκεκριμένο post μάλλον έπιασε τόπο!!!
  Μπράβο HEIL GAP. Ευχαριστώ που αναπτύσεις το θέμα, άσχετα αν διάβασες το δικό μου σχόλιο ή όχι.
  Να σου δώσω τώρα τροφή για να συνεχίσεις.
  14 Μαρτίου ο νέος Μαύρος Πάπας. (14 ο αριθμός του σατανά εξού και τα 14 τζαμιά στην Αθήνα)…

  Barac Hussein Obama επί της διακυβέρνησής του οι ισλαμιστές έχουν υποστιρηχθεί όσο ποτέ άλλοτε.

  Οι Ισραηλινοί κατά παράβαση του ‘Ορθού Δρόμου’ ζητούν συγνώμη από τους Τούρκους. Ζητούν συγνώμη για τουλάχιστον 10 διαφορετικούς λόγους όπως είπε ο Obama στον Netaniahu. Ο Netaniahu δεν προέρχεται από τον στρατό. Οι Ισραηλινοί δεν μπορούν να χωνέψουν την καθυστέρηση της ιστορίας με το Ιραν.

  Η υπόθεση της Συρίας αποτελεί προσωπική ήττα του Obama & Hilary Clinton. Πλέον για να αλλάξει το status απαιτείται χερσαία επέμβαση. Δεν μπορούν να προβούν σε επίθεση χωρίς τεράστειες απώλειες. Οι σιωνιστές εκεί απέτυχαν.

  Ξαφνικά γίνεται η ιστορία με τους 2 βομβιστές. Η mossad διαρρέει στοιχεία για διπλό παιχνίδι των 2 Τσετσένων. Μία μέρα μετά τις βόμβες ο Obama δίνει 120 εκ $$ στην FSA (Free Syrian Army). Εκβιάζεται;

  Μανωλάδα. Χαμός. Πολιτικοί τρέχουν να καλμάρουν την ιστορία. Φόβος προβοκάτσιας τις ημέρες του Πάσχα. Μήνυμα στον Σαμαρά να την κάνει; Ναι αλλά οι κρυφές δημοσκοπίσεις ανεβάζουν την Χ.Α. σε επίπεδα που ατύχημα μπορεί να την φέρει πρώτο κόμμα. Όπα τι είπα… Δένει το νέο κόμμα των Απριλιανών που ετοιμάζεται. Καλά χουντικοί και δεν παν στον Μιχαλολιάκο; Έτσι τους είπαν έτσι κάνουν. Είχαν την πρώτη τους χτές. Γέμισαν την αίθουσα… Χαίρονται στην πρεσβεία. Πρέπει να πέσει η Χ.Α. στο 15%. Ή μήπως να ανέβει στα ουράνια; Θα εξυπηρετούσε μια αστάθεια τώρα στην Ελλάδα σε σχέση με το μουσουλμανικό στοιχείο (παγκοσμίως); Θα περιμένουν τον Ιούλιο για κυβέρνηση ‘προσώπου εμπιστοσύνης’ ή πάμε για Σεπτέμβριο οπότε και ουσιαστικά καταλύεται πλήρως η αυτόνομη ύπαρξη του Ελληνικού κράτους; Ταυτόχρονα πρέπει να παρακολουθήσεις την κόντρα US-DE για την οικονιμική πολιτική τον τελευταίο μήνα και να διακρίνεις αν η ιστορία πάει σε ρήξη ή όχι. Εμείς πάντως το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι τις ευρωεκλογές ΔΕΝ θα έχουμε ευρώ εκτός και να κάνουν νέο PSI στα ευρωπαϊκά ομόλογα που έχει Η ΕΚΤ. Αλλιώς δεν γίνεται.
  Έφαγα πολύ κουτόχορτο χτες και σήμερα και χρειάζομαι σόδα. Μλκς λέω πάλι…

  Υ.Γ. Κάτι που ξεχνάνε πολλοίτελευταία: Η απόμενη βουλή είναι αναθεωρητική. Ισχύει και το bonus των 50 εδρών. το ζήτημα είναι πολύπλοκο και σε καμία περίπτωση επιστημονικής φαντασίας….

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: