Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ … ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ !

11 Μάϊ.

443px-Bundesarchiv_Bild_183-34547-0003,_Bonn,_Theodor_Blank,_Bundeswehrfreiwillige

From HEIL GAP ( or mind the GAP)

Όταν ο βασιλιάς του βορρά και ο βασιλιάς του νότου συγκρουστούν, θα υπάρξουν και ειδικές συμμαχίες σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή. Ψαλμός 83

Ναι, ο πόλεμος είναι ένα φρικτό πράγμα.
Δυστυχώς, ο επόμενος μεγάλος περιφερειακός πόλεμο στη Μέση Ανατολή … φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ.
Δεν υπάρχει «σχέδιο ειρήνης» που ξαφνικά πρόκειται να τα κάνει όλα εντάξει όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Michael Snyder.
Η Μέση Ανατολή είναι ένα ηφαίστειο μίσους και δυσαρέσκειας που θα μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.
Πιθανό να είναι μια μάχη μέχρι θανάτου, όπου τίποτα δεν θα μείνει όρθιο.

Obama_ACORN_note

Οι ΗΠΑ δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για ένα νέο πόλεμο, αλλά ούτε και τη βούληση, να σταματήσουν τώρα το Ιράν.
Τα πρώτα φορτία των νέων εξοπλισμών για το Ισραήλ … και δεν μπορούν … και δεν πρόκειται …. να αφιχθούν πριν από τα επόμενα δύο χρόνια.
Θα μπορούσε τότε ….  να είναι «ήδη» πολύ αργά.
Το Ιράν είναι στο παρά-πέντε ώστε να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. ( άσχετο εάν θα το κάνει ή δεν το θα κάνει …. εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για τις δυνατότητες που θα έχει …)
Δεν υπάρχει χρόνος για τις ΗΠΑ να καθίσουν και να περιμένουν για την επερχομένη κατάσταση.

middle-east-and-north-africa-political-map

Βέβαια στην Ελλάδα παρά πολλοί κάτοικοι της είναι … τόσο σίγουροι ότι η Γερμανία είναι μια ανύπαρκτη στρατιωτικά χώρα … και ότι η ναζιστική Γερμανία δεν επανεξοπλίζεται !!!!!!!
Το ίδιο … πίστευαν πολλοί άσχετοι και για το μνημόνιο ….
Ότι το μνημόνιο είναι καλό  ….
Ότι θα πάρουν λεφτά !!!!!!!

Δεν γνωρίζουν ….. ότι το Βερολίνο εργάζεται για τη δημιουργία μιας συμμαχίας εναντία στο Ιράν, και ότι η ενίσχυση της πώλησης των Γερμανικών όπλων στα κράτη του Περσικού Κόλπου προμηνύει μια μετατόπιση της στρατιωτικής τους κουλτούρας η οποία θα μπορούσε σύντομα να προωθήσει την ίδια την Γερμανία να επανεξοπλιστεί σύμφωνα με την δήλωση Langley Intelligence Group Network στις 24 Απριλίου.

EUROPEAN UNION DAY 2013

Μια έκθεση που επικεντρώνεται στο ” Δόγμα Μέρκελ”, σύμφωνα με τους όρους στα γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναφέρεται κυρίως στις προσπάθειες του Βερολίνου να σχηματίσει μια ισορροπία δυνάμεων κατά του Ιράν με τον εξοπλισμό σουνιτών Εθνών και του Ισραήλ.
Ο όρος είναι, επίσης, έχει και μια δευτερεύουσα σημασία για την αυξανόμενη ώθηση του Βερολίνου να προχωρήσει προς μια πιο δυναμική χρήση της γερμανικής στρατιωτικής μηχανής .

Οι θρασύτατες ιδέες αντι-εξέγερσης της Γερμανίας .

modern ss 
Λοιπόν όλα αυτά που περιγράφονται …. ως ιδέες αντι-εξέγερσης προήρθαν κυρίως από μια πραγματική έκθεση που εκπονήθηκε από τη γερμανική κυβέρνηση δια της οποίας προτείνονται ριζικές αλλαγές στη γερμανική άμυνα.
Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας έλαβε τα αποτελέσματα μιας μελέτης που είχε αναθέσει σε ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κιέλου αναζητώντας συμβουλές για την καταπολέμηση των εξεγέρσεων στον απόηχο της αμερικανικής στρατιωτικής αποχώρησης από το βόρειο ημισφαίριο.
«Η μελέτη κατά των εξεγέρσεων ζητά μεταξύ άλλων, τον αυστηρότερο   συγκεντρωτισμό διοίκησης της εξουσίας και τη δραστική βελτίωση της κατασκοπείας»

merkpolice

Ο λόγος της Γερμανίας για τον οποίο και εισηγήθηκε την μελέτη για την αντιμετώπισης της αύξηση των εξεγέρσεων ;;;;;;
Ε! … μα είναι τόσο εύκολο να το μαντέψει κανείς !!!!
Είναι απολύτως σύμφωνος με την αύξηση του στρατιωτικής προφίλ της Γερμανίας που έχουμε γράψει από τότε που η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων της άμυνάς της ώστε να αγκαλιάσει την ασιατική σφαίρα …. με συνέπεια την απώλεια της εστίασης της στο βόρειο ημισφαίριο, και ιδίως την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Η έκθεση υποστηρίζει ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει “στο μέλλον μεγαλύτερη ευθύνη να αναλάβει τη διατήρηση της σταθερότητας και της ασφάλειας των ευρωπαϊκών συνόρων σε ταραγμένες περιοχές.”
Η έκθεση υποστηρίζει ότι «είναι προς το συμφέρον της Γερμανικής « εξωτερικής πολιτικής » να βοηθήσει στον τερματισμό των εξεγέρσεων και την αποκατάσταση της τάξης και της ασφάλειας για τις κυβερνήσεις των «εύθραυστων» και αντιστοίχως «αδύναμων» κρατών, των οποίων η «σταθερότητα» απειλείται από « αντάρτες. » (;)

318321_1_jpeg-14829200F8C2FE78-20121009-img_38768432_original.large-4-3-800-0-0-2749-2061

Κατά την άποψη του συγγραφέα είναι προφανώς ευθύνη της γερμανικής κυβέρνησης να αποφασίσει ποια είναι αυτά τα “εύθραυστα”, “αδύναμα” κράτη των οποίων η “σταθερότητα” απειλείται !!!!
Μας έρχεται στο μυαλό … η πρόσφατη έκφραση της γερμανικής στάσης απέναντι στις δυο  νέο-αποικίες της …. την Ελλάδα και την Κύπρο.
 
Βεβαία με την παρούσα κατάσταση στην Ευρώπη, που οδηγεί όλους τους αναλυτές να ισχυρίζονται ότι  η κοινωνική αναταραχή και η πολιτική αβεβαιότητα θα συνεχίσει να καθορίσει για το άμεσο μέλλον την ευρωζώνη », κάθε κράτος εκ των μελών της ΕΕ …. θα μπορούσε να χωρέσει στον ορισμό αυτό.
Δεν είναι τόσο πολύ πίσω στην ιστορία, όταν κάποιος άλλος Γερμανός ηγέτης αποφάσισε ότι η Πολωνία, Τσεχοσλοβακία, το Βέλγιο και η Ολλανδία ήταν “εύθραυστα”, και , “αδύναμα” κράτη των οποίων η “σταθερότητα” απειλείτο ….  και τις κυρίευσε με την μέθοδο Blitzkrieg ( με τον κεραυνοβόλο πόλεμο του Χίτλερ.) 

Ju87-Poland-px800

Ο συντάκτης της έκθεσης, Robin Schroeder του Ινστιτούτου Μελετών για Θέματα Ασφάλειας στο Πανεπιστήμιο του Κιέλου, δηλώνει ότι, «Στρατηγικά, κάποιος πρέπει να επικεντρωθεί σε «όλα τα διαθέσιμα μέσα σύγκρουσης προς το κράτος ( της Γερμανίας ) » να συνθλίψει οτιδήποτε στρέφεται κατά των δυτικών συμφερόντων (μάλλον ήθελε να πει κατά των γερμανικών συμφερόντων ) από κινήματα αντίστασης, αλλά επίσης και «υπέρ-φιλόδοξα σχέδια  … οικοδόμησης του κράτους (s)», , όπως υιοθετήθηκε στο Αφγανιστάν “

Ποιο Αφγανιστάν τώρα …. Ο άνθρωπος το λέει καθαρά τώρα …. « αλλά επίσης και «υπέρ-φιλόδοξα σχέδια  οικοδόμησης κράτους (s)»

DR STRANGE SCHAEUBLE

Ο Σρέντερ επισημαίνει, ακολούθως, ότι ο ρόλος της Bundeswehr (Bundeswehr (γερμανική λέξη, που σημαίνει : Ομοσπονδιακή Άμυνα) είναι οι ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας και επίσης ιστορικά οι ένοπλες δυνάμεις της Δυτικής Γερμανίας. Ως έμβλημα χρησιμοποιείται ο Σιδηρούς Σταυρός.) είναι κρίσιμος για την επιτυχία καταστολής των εξεγέρσεων, αιτώντας πρωτοβουλίες για  την ευρύτερη στρατιωτική ανάπτυξη του γερμανικού στρατού : “να τοποθετούνται έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθούν άμεσα σε πιθανά μελλοντικά σενάρια που απαιτούν τη διαχείριση μιας εξέγερσης και την καταπολέμηση των παράνομων δυνάμεων” ( όποιος δεν κατάλαβε ακόμη … εννοεί γερμανικές φρουρές παντού … στο σύνταγμα … στην Ιερισσό … μέχρι και στην κάθε κωλοτρυπιδ@ )

Τι να κάνουμε ;;;;;;;

Αλλά please μην ξαναπείτε ότι δεν ξέρω τι λέω … γιατί ότι εδώ και καιρό έχουμε προβλέψει (τόσο εγώ όσο και άλλοι)  αυτά που σήμερα έγιναν κομμάτι της καθημερινότητας …
Βεβαία κάποιοι θα μου πείτε ότι τα συνηθίσατε ! … Καλά εντάξει  …. εσείς  F.U.  

TROIKA BARBARIAN

Λοιπόν ….  Και πάλι, συνεχίζει ο Schroeder η εκτίμηση των «πιθανών μελλοντικών σεναρίων» επαφίεται στη γερμανική κυβέρνηση να αποφασίσει !!!!!!!!!!!!
Και όπως θα καταλάβουν «μόνο οι ελάχιστοι φίλοι μου » :
” Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σκεπτικό που, αν ψηφιστεί, θα μπορούσε να δώσει εν λευκώ την εντολή στο γερμανικό στρατό να εκτιμήσει τι ακριβώς θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τέτοια “πιθανά μελλοντικά σενάρια.”

Μην γελάσεις καθόλου HEIL GAP .

GELIA

Εδώ και αρκετό καιρό τώρα οι γερμανικές ελίτ έχουν εξαπατήσει τόσο τον Τύπο όσο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ( μάλλον τα έχουν μπουκώσει με Ευρουδάκια ) … (τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως) …. ώστε να δημοσιοποιούν διάφορες ιστορίες περί της μείωσης της  γερμανικής στρατιωτικής ικανότητας.
Αυτό γίνεται για να κρύψει την πραγματικότητα της αυξημένης επιθετικότητας της Γερμανικής Ανώτατης Διοίκησης στο στρατηγικό σχεδιασμό και το κραυγαλέο γεγονός ότι η γερμανική  βιομηχανία είναι και πάλι έτοιμη για την παραγωγή πολεμικών όπλων.
Τώρα, με τη δικαιολογία της απειλής της σταθερότητας στην Ευρώπη, από τα δήθεν πιο “εύθραυστα”, “αδύναμα» κράτη, το Γερμανικό Υπουργείο Άμυνας πρόκειται να εγκρίνει τα σχέδια που θα παράγουν μια … (όπως την αποκάλεσε κάποτε το SPIEGEL ONLINE ) … ” πιο δυναμική Bundeswehr ” που δεν θα χρησιμοποιείται μόνο στα τρέχοντα θέατρα των μαχών, αλλά ακόμη και σε περιοχές που θα καθορίζονται από τη γερμανική κυβέρνηση ως «μελλοντικά πιθανά σενάρια» για σύγκρουση. ( για σκεψου … σε περιοχές που θα καθορίζονται από τη γερμανική κυβέρνηση )

88

Ένα σημαντικό κλειδί για την προετοιμασία του γερμανικού “πιο διεκδικητικού” ρόλου …  έχει η συμμετοχή των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Αφγανιστάν.
Αυτό έχει παράσχει ζωτικής σημασίας σκληραγωγία στα γερμανικά στρατεύματα και τους αξιωματικούς τους,  σκληραγωγία που δεν την έχουν βιώσει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο …. ενώ για την Bundeswehr, περιλαμβάνει όχι μόνο την διοίκηση των 4.000 γερμανικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν, αλλά και, σε ορισμένες περιπτώσεις η διοίκηση της επεκτάθηκε πάνω από τις 11.000 του ΝΑΤΟ που ενδεχομένως εχουν αναπτυχθεί στη χώρα αυτή.

Luftwaffe

Ο Υποστράτηγος Hans-Werner Fritz ήταν ο πρώτος Γερμανός αξιωματικός πυροβολικού σε πεδίο  μάχης …. πυρών γερμανικού πυροβολικού σε μια ξένη χώρα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μετά από αυτή την εμπειρία στην Κουντούζ, του Αφγανιστάν, τον Ιούλιο του 2011, τα γερμανικά στρατεύματα έχουν εμπλακεί σε πολλές περισσότερες μάχες στην εν λόγω χώρα. ( αυτό το τελευταίο έτσι για τους διάφορους …. παντογνώστες … )

Όπως παρατήρησε το Spiegel, «Η εξεγέρσεων στο Αφγανιστάν αλλάζει σιγά-σιγά την κουλτούρα των ανδρών της Bundeswehr, των οποίων το μέχρι τότε λειτουργικό σκέψης είχε σε μεγάλο βαθμό διαμορφωθεί από τις εμπειρίες της διατήρησης της ειρήνης στα Βαλκάνια » ( φανταστείτε τώρα μετά από τέτοιες εμπειρίες στο τριτοκοσμικό Αφγανιστάν τι εγκλήματα πρόκειται να κάνουν και πάλι οι ναζί στην Ευρώπη )

221

Εν τω μεταξύ, καλά θα κάνουν να μάθουν μερικοί ελληναράδες που ως συνήθως τα ξέρουν όλα … αλλά τελικά λένε και γραφούν μόνο @ρλούμπες …. ότι το Αφγανιστάν προσφέρει στο γερμανικό στρατό το πιο ιδανικό πεδίο εκπαίδευσης μάχης από το Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι υπεύθυνοι για εννέα επαρχίες που εκτείνονται 900 χιλιόμετρα από τα ανατολικά προς τα δυτικά και 400 χιλιόμετρα από τα βόρεια προς τα νότια. Περιλαμβάνονται 14 πόλεις (όπως το Μαζάρ-ε-Σαρίφ ή Kunduz) και 9.000 μικρά χωριά. Η περιοχή τους συνορεύει με πέντε γειτονικές χώρες : το Τουρκμενιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Taschkistan, η Κίνα και το Πακιστάν.
Έχουμε από καιρό υποστηρίξει ότι η Γερμανία θα διατηρήσει τη στρατιωτική της παρουσία στο Αφγανιστάν. Πρόκειται για μια κίνηση τακτικής από τη γερμανική ελίτ να παγιώσει την στρατιωτική παρουσία της Γερμανίας και των μυστικών υπηρεσιών της, προ των ανατολικών συνόρων του Ιράν και επιμένουμε σε αυτό παρά τις εξαγγελίες της  frau Μέρκελ.

MERKEL JABBA THE MUTTI,

Αν και είμαστε ένα βήμα ακόμη πριν διαμορφώσουμε μια ευρύτερη άποψη, βλέπουμε ότι η αμερικανική αποχώρηση από το Ιράκ έχει αφήσει την χώρα αυτή στο έλεος του Ιράν. ( και ο επόμενος εμφύλιος μετά το την Συρία θα είναι στο Ιράκ – ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ )
Το Ιράκ γίνεται γρήγορα ένα υποτελές κράτος στο Ιράν.
Έτσι το Αφγανιστάν παραμένει ως το μοναδικό φυλάκιο που απομένει μεταξύ της προς ανατολάς επεκτατικών στόχων του Ιράν και της σύνδεσής της με τα ισλαμικά κράτη ακόμη περισσότερο στα ανατολικά και νότια.
Είναι συνεπώς ζωτικής σημασίας για αυτά τα έθνη που εξαρτώνται από την προμήθεια πετρελαίου της Μέσης Ανατολής και του Καυκάσου .

Iraq-Iran-Afg

Μέσω της αθέατης εμπλοκής της Γερμανίας, (φυσικά με την βοήθεια όλων των μασόνων της μεγάλης δικτατορίας της Ε.Ε. ) στην περικύκλωση του χρυσού τρίγωνου του πετρελαίου στη Μέση Ανατολή, το γερμανικό ναυτικό έχει αναπτυχθεί στη Μεσόγειο, εξασφαλίζοντας έτσι το Suez, περιπολώντας στα ανοικτά των ακτών του Λιβάνου …. εξασφαλίζοντας και κατακτώντας την Κύπρο μας …. το μεγάλο αυτό αεροπλανοφόρο δίχως καύσιμα … και ραντάρ … το μάτι της μέσης ανατολήςν… που της το πρόσφεραν για λίγα μόνο ευρώ … τα κυπριώτικα γαϊδούρια που την κατοικούν ….  ενώ η γερμανική στρατιωτική μηχανή στο Σουδάν, το ναυτικό της ανοικτά των ακτών της Σομαλίας και της Υεμένης … εξασφαλίζει στρατηγικά τον Περσικό Κόλπο …. και από την άλλη η στρατιωτικές της δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στο Αφγανιστάν – φέρουν τη Γερμανία σε προνομιακή θέση ώστε να παρουσιάσει τον εαυτό της … στο ρόλο του κατάλληλου ειρηνευτή σε μια από τις πιο καυτές περιοχές του πλανήτη.

NEO F-EU-DALISMUS

Επιπλέον, η Γερμανία, μέσω της στρατηγικής ανάπτυξης σε αυτές τις περιοχές, διατηρεί μια προνομιακή θέση διαπραγμάτευσης για την πρόσβαση της στο πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής ως αντιστάθμισμα για την εξάρτηση από τη Ρωσία !!!!!!!!!!

Auslandseinsätze_der_Bundeswehr.svg 
Παράλληλα, διατηρεί μια ενεργή στρατηγική ετοιμότητα για να διασφαλίσει το μέλλον της Μέσης Ανατολής (δηλαδή τα περιουσιακά στοιχεία του πετρελαίου)  εγγυώμενη  την ασφαλή διέλευση του μαύρου χρυσού μέσω του Σουέζ και την Αδριατική Θάλασσα – προστατεύοντας και εξασφαλίζοντας την Μεσόγειο – από την μια με τη γερμανική ναυτική αποστολή – και από την άλλη με τις δυνάμεις της  σιωπηρής συμμαχίας που εχουν με την Κροατία και την Αλβανία, αφού και οι δύο αυτές χώρες είναι οι πληρεξούσιοι της Γερμανίας στα Βαλκάνια …. ( αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη . )
(Για αυτό και οι ελληναράδες που μας κυβερνούν σαν καλοί προδότες που είναι –  γεια σου ρε π@πουλι@  ! καλά ρε … πως σε θυμήθηκα τώρα ;;;; – παραδίδουν τα πάντα στους τσάμιδες … )

Italian Nazi officers and theri Albanian allies parade occupied Kosovo in 1941

Italian Nazi officers and theri Albanian allies parade occupied Kosovo in 1941

Pronazi Albanian demonstration
Many people in the world do not know that Albanians sided with Nazis in the WWII

Pronazi Albanian demonstration

Albanians, who had served in the SS-division Handschar as volunteers

Albanians, who had served in the SS-division Handschar as volunteers

ALBANIAN (KOSOVO) SS SKANDERBEG The 21st SS Division Skanderbeg was a Waffen SS

19113_Handzar_-med

Αν ρίξετε μια ματιά στην ανάπτυξη των γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή, θα παρατηρήσετε ότι η Bundeswehr, η Luftwaffe, η Bundesmarine και η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών, η BND, έχουν μια συνδυασμένη ανάπτυξη από τη Μεσόγειο μέχρι την νότια ακτή του Λιβάνου, και νοτιότερα από το Κέρας της Αφρικής μέχρι τον Περσικό Κόλπο, τα ανατολικά του Αφγανιστάν και βορειοανατολικά στο Ουζμπεκιστάν.

map of nazi

Ενώ οι διοικήσεις στο Λονδίνο και την Ουάσιγκτον … σε μεγάλο βαθμό αγνοούν τους κινδύνους ενός “πιο διεκδικητικού” γερμανικού στρατού ενώ όλο και δυσκολεύονται από τις σημαντικές οικονομικές προκλήσεις καθώς η αμερικανική στρατηγική σε μεγάλο βαθμό μεταφέρεται στην Νοτιοανατολική Ασία … η Γερμανία με τις προοπτικές αύξησης της κοινωνικής αναταραχής στην Ευρώπη ( που η ίδια πρικάλεσε) – ήσυχα-ήσυχα επαναβεβαιώνει τον παραδοσιακό στρατοκρατικό και ιμπεριαλιστικό τής ρόλο.
Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερες από μια φωνές που εδώ και καιρό σας προειδοποιούν για την επικείμενη καταιγίδα στην καρδιά της Ευρώπης.
Υπάρχει κάτι περισσότερο από μια αίσθηση deja vu για όλα αυτά !!!!!!!!!!!
Χα, χα, χα
HEIL GAP ( or mind the GAP)

masonic union freemason union freemasonry union masons union masonry european union

masonic_freemason_freemasonry_mason_masons_masonry_card-p137743004984916235bh2r3_400

Υ.Γ.
Οι άνθρωποι γελούν και χλευάζουν … αλλά στο τέλος αυτοί γελοιοποιούνται.

Advertisements

2 ἀπαντήσεις to “Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ … ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ !”

 1. κουτόχορτο Μαΐου 13, 2013 στἰς 2:06 μ.μ. #

  http://strategyreports.wordpress.com/2013/05/11/%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%bc%ce%b1/#comment-11113

  ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ.
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ προσεκτικά ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (τα τελευταία 5-6) ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ !!!
  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
  Βοηθα λιγο την κατασταση και συ μπας και ξυπνήσει κανείς…

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ GAP ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΟ strategyreports.wordpress.com

  Ο/Η κουτόχορτο λέει:
  13/05/2013 στις 15:18

  ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΤΛΟΣ:
  Counterinsurgency. Erfahrungen, Strategien und Aussichten unter besonderer Berücksichtigung des ressortübergreifenden Ansatzes

  Η αναφορά για την ανάθεση υλοποίησης της έκθεσης

  http://www.ispk.org/index.php?id=206

  Ξεκινάει με
  “Seit April 2011 arbeitet das ISPK im Auftrag der Bundesregierung an der Studie „Counterinsurgency – Erfahrungen, Strategien und Aussichten unter besonderer Berücksichtigung des ressortübergreifenden Ansatzes“. Projektpartner ist das Center for a New American Security (CNAS) in Washington, D.C.”

  “Από τον Απρίλιο του 2011 το ISPK εργάζεται έχοντας ανατεθεί από την Γερμανική Κυβέρνηση……………………………………

  ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

Trackbacks/Pingbacks

 1. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ … ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ! | - Μαΐου 11, 2013

  […] Ενώ οι διοικήσεις στο Λονδίνο και την Ουάσιγκτον … σε μεγάλο βαθμό αγνοούν τους κινδύνους ενός “πιο διεκδικητικού” γερμανικού στρατού ενώ όλο και δυσκολεύονται από τις σημαντικές οικονομικές προκλήσεις καθώς η αμερικανική στρατηγική σε μεγάλο βαθμό μεταφέρεται στην Νοτιοανατολική Ασία … η Γερμανία με τις προοπτικές αύξησης της κοινωνικής αναταραχής στην Ευρώπη ( που η ίδια πρικάλεσε) – ήσυχα-ήσυχα επαναβεβαιώνει τον παραδοσιακό στρατοκρατικό και ιμπεριαλιστικό τής ρόλο. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερες από μια φωνές που εδώ και καιρό σας προειδοποιούν για την επικείμενη καταιγίδα στην καρδιά της Ευρώπης. Υπάρχει κάτι περισσότερο από μια αίσθηση deja vu για όλα αυτά !!!!!!!!!!! Χα, χα, χα HEIL GAP ( or mind the GAP) […]

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: