Ρωσικό πολεμικό πλοίο σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Ισραήλ !!!!!!! ( μα τι παιχνίδια παίζονται ;;;)

15 Μάϊ.

From HEIL GAP (or mind the GAP) 
Για πρώτη φορά από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο βρίσκεται αυτό το μήνα αγκυροβολημένο στο λιμάνι της πόλης της Χάιφα. Το “Αζοφική” του Ρώσικου στόλου της Μαύρης Θάλασσας ήρθε στο Ισραήλ, κατόπιν αιτήματος του Συνδέσμου των Ρώσων Βετεράνων Πολέμου για να βοηθήσει τον εορτασμό της επετείου της νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας.

Οι Εβραίοι βετεράνοι του Κόκκινου Στρατού που αργότερα μετανάστευσαν  στο Ισραήλ κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια τελετή πάνω στο τεράστιο πλοίο. ( ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πλέον δεκάδες / εκατοντάδες χιλιάδες πρώην σοβιετικών Εβραίων που ζουν σήμερα στο Ισραήλ)

Ωστόσο, υπήρχε ένας άλλος, ακόμα πιο σημαντικός, ακόμη και ιστορικός λόγος για την επίσκεψη αυτή – με την επικείμενη ή απλώς πιθανολογούμενη κατάρρευση του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία, η Ρωσία βρίσκεται σε επιφυλακή για νέες συμμαχίες στη Μέση Ανατολή ….  και αυτό το λέω κυρία Πόπη μας … ορμώμενος τόσο από τις προχθεσινές δηλώσεις του Ντε Μεζιέρ ο οποίος παραδέχθηκε ότι « Πιστεύει ότι η Γερμανία για άλλη μια φορά πρέπει να μάθει ότι η βία είναι αποδεκτή και ότι δεν χρειάζεται πλέον να ντρέπεται για τον πόλεμο» ….τόσο από τις γερμανικές εφημερίδες που γράφοντας για το θέμα της Συρίας και της πρόσφατης «false flag»  βομβιστικής επίθεσης στην Τουρκία … διεγείρουν το μυαλό του γερμανικού λαού ώστε να αποδεχθεί ότι η Γερμανία είναι η νέα κυρίαρχη δύναμη στην Ευρώπη και τον κόσμο, και ότι για αυτό θα πρέπει να αναλάβει και δράση ….  ‘η το άλλο … ότι η Γερμανία δεν χρειάζεται πλέον να ντρέπεται για το μιλιταριστικό παρελθόν της … 
Βέβαια για όλα υπάρχει ένας λόγος … και εδώ ο λόγος για τον οποίο ενθαρρύνεται ο γερμανικός μιλιταρισμός είναι ότι αυτή τη στιγμή, η Βρετανία και η Γαλλία βρίσκονται στην φάση της στρατηγικής υποχώρησης από στο Αφγανιστάν.
Ο λόγος ;;;; :
Δεν μπορούν να αντέξουν πια … έναν πόλεμο.
Η Βρετανία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αποσύρει 3.800 στρατιώτες από το Αφγανιστάν κατά το τρέχον έτος.
Τι … θα κάνουν τότε στην Συρία ;;;;;;
Οι ΗΠΑ σύμφωνα με τον T. Schlote … δεν δείχνουν την παραμικρή επιθυμία να παρέμβουν στη Συρία , παρά την “κόκκινη γραμμή” … την υπόσχεση τους να δράσουν σε περίπτωση χρησιμοποίησης χημικών όπλων
Όταν οι γερμανικές εφημερίδες καλούν την Ευρώπη να αναλάβει δράση στη Συρία, αυτό που λένε είναι ότι «ήρθε η ώρα για τη Γερμανία να αναλάβει δράση».
( Εν τω μεταξύ, ας πληροφορήσει και κάποιος Έλληνας …. τους μασόνους της συγκυβέρνησης μας … ότι η Γερμανία και η Πολωνία είναι οι μόνες δύο μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες που δεν έχουν κάνει σημαντικές περικοπές στις αμυντικές τους δαπάνες).

Όσο για την βομβιστική επίθεση στην Τουρκία ;  Χμ …. Έκθεση των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας “MIT” που εκπονήθηκε σχετικά με τη δράση των οχημάτων που περίμεναν για οδηγίες, δήλωσε ότι για την  Τουρκία δεν ήταν σαφές το χρονοδιάγραμμα της δράσης … ενώ …  στις 12 Μαΐου, η Hurriyet.com.tr / Gundem δημοσίευσε μια έκθεση δηλώνοντας ότι  οι αρχές στην Άγκυρα γνώριζαν από τις 23 Απριλίου για τα τρία – φορτωμένα με βόμβες – αυτοκίνητα των ανταρτών που κατευθύνονταν προς την Τουρκία από την πόλη  Raqqa της Συρίας. (Rakka, είναι μια πόλη στη βόρεια κεντρική Συρίας ) …. 
Προφανώς θα είχαν το δικαίωμα να προχωρήσουν προς στο Reyhanli. ( εκεί που έγιναν οι εκρήξεις )

Και κάτι ακόμη ….  διαβάζοντας προχθές επίσημη σελίδα του γερμανικού υπουργείου στρατιωτικών …. έμαθα … ότι σχεδιάζουν από τώρα το αμέσως επόμενο βήμα τους  ….
Δηλαδή έναν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των ισλαμοφασιστών της λεγομένης συριακής αντιπολίτευσης … ώστε να βγάλουν από την μέση τους  τρομοκράτες Jabhat al-Nusra … δηλαδή το παρακλάδι της Al Qaeda στην Συρία !!!!!!!!!!
Ώρα είναι τώρα να βγει κανένα πασοκόσκυλο να με διαψεύσει …. όπως συνήθιζαν παλαιότερα μετά από διάφορα αποκαλυπτικά άρθρα τόσο του HEIL GAP (or mind the GAP) όσο και άλλων καλών συναδέλφων bloggers!

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ … ΚΑΙ ΠΑΛΙ !

Όπως γράφει η (x) …  ισραηλινή εφημερίδα : 
Η Ρωσία διατηρεί μια πολύ μεγάλη ναυτική βάση στην Ταρτούς, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη – λιμάνι στη Συρία. Αλλά με τον συνεχιζόμενο εμφύλιο πόλεμο στη Συρία πιθανό η εν λόγω χώρα να καταλήξει στο χάος και η Ρωσία ανησυχεί για τα συμφέροντά της στην περιοχή.
Πρόσφατες αναφορές μας πληροφορούν ότι η Μόσχα αναζητεί ένα νέο μεσογειακό λιμάνι να διατηρήσει την στρατηγική ισορροπία στην περιοχή. Οι Ρωσικές αντιπροσωπείες φέρεται να εξέτασαν την Αίγυπτο και την Αλγερία. Αλλά οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι λένε ότι η Αραβική Άνοιξη άλλαξε την άποψη της Ρωσίας για το Ισραήλ, και τη Μόσχα αντιλαμβάνεται τώρα ότι σε αυτή την ασταθή και απρόβλεπτη περιοχή, το εβραϊκό κράτος αποτελεί άγκυρα σταθερότητας.

«Υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν συμφωνούμε με τη Ρωσία, αλλά υπάρχει μια γενική αντίληψη ότι υπερασπιζόμαστε τις ίδιες αρχές της δημοκρατίας και της ασφάλειας», είπε ένας κρατικός υπάλληλος στην Ιερουσαλήμ. “Μοιράζονται την ανησυχία μας για τον ισλαμικό φονταμενταλισμό ανάληψη της Μέσης Ανατολής. Οι Ρώσοι συνειδητοποιούν τώρα περισσότερο από ποτέ ότι μπορούν να βασιστούν στο Ισραήλ.”
Και σα να μην έχει άδικο εκεί που λέει ότι“Μοιράζονται την ανησυχία μας για τον ισλαμικό φονταμενταλισμό ανάληψη της Μέσης Ανατολής” …
Οι Ρώσοι δεν είναι κορόιδα ώστε να μην γνωρίζουν ότι θα αποτελέσουν τον επόμενο στόχο των ισλαμοφασιστών … στον Καύκασο !
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : islamic jihad union
Οι Ρώσοι έδωσαν τεράστια δημοσιότητα στην επίσκεψη «της Αζοφικής»
στο Ισραήλ, και στην απόφασή τους να επισημάνουν την κοινή τους … μαζί με τους Εβραίους βετεράνους … νίκη επί των Ναζί. “Η Ρωσία είναι υπερήφανη για τη συμμετοχή της σε αυτό το ιστορικό γεγονός, και θέλει να υπενθυμίσει σε όλους ότι παλέψαμε στη ίδια πλευρά,” γράφει μια δήλωση των Ρώσων.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ :  vladimir-putin-benjamin-netanyahu-2011-3-24- 

Υπάρχει μια γενική αντίληψη ότι η επίσκεψη της Αζοφικής δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, και ότι άλλα ρωσικά πολεμικά πλοία θα κληθούν να καταπλεύσουν στο Ισραήλ στο εγγύς μέλλον.
Ισραηλινοί αξιωματούχοι δεν αρνούνται ότι είναι ανοικτοί σε περαιτέρω συνεργασία με τη Μόσχα.
Αυτά ήταν τα νέα για σήμερα …. HEIL GAP (or mind the GAP) 
Υ.Γ.
Οφείλω επίσης να σας ενημερώσω ότι σήμερα διάβασα σε εβραϊκά blogs  «η ΡΩΣΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δίνει νέο νόημα στην έννοια – «ο εχθρός του * εχθρού μου είναι φίλος μου» …  φυσικά ως * Εχθρό σε αυτή την περίπτωση αναφέρονται στις ΗΠΑ.
Advertisements

2 ἀπαντήσεις to “Ρωσικό πολεμικό πλοίο σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Ισραήλ !!!!!!! ( μα τι παιχνίδια παίζονται ;;;)”

  1. κουτόχορτο Μαΐου 17, 2013 στἰς 9:06 μ.μ. #

    http://www.state.gov/documents/organization/204503.pdf

    Άρχισε η αποδόμηση των τούρκων

    • κουτόχορτο Μαΐου 17, 2013 στἰς 9:11 μ.μ. #

      σελ 27-28…

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: