Η MI5 παρακολουθούσε τους δύο φανατικούς υπεύθυνους για τη σφαγή του νεαρού στρατιώτη στο Woolwich … για οκτώ χρόνια.

24 Μάϊ.

that Rigby-1907183

From HEIL GAP ( or mind the GAP)

Η MI5 παρακολουθούσε … για οκτώ χρόνια τους δύο φανατικούς του κηρύγματος τζιχάντ και υπεύθυνους για τη σφαγή του νεαρού στρατιώτη στο Woolwich.
Μήπως η δολοφονική επίθεση εναντίον του βρετανού στρατιώτη Lee Rigby ήταν μια καταστροφική επίθεση False Flag των μυστικών υπηρεσιών ή  απλά η πολυπολιτισμική εξέλιξη του χαλιφάτου του Λονδίνου ;
Η Υπηρεσία Ασφαλείας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια έρευνα εκ μέρους των βρετανών  βουλευτών … μετά μια σειρά από αποκαλύψεις για συνδέσεις των δολοφόνων με τον κληρικό Anjem Choudary και κήρυκα του Ισλαμικού εξτρεμισμού .

bbbb758189

Ο Michael Adebolajo … ένας από το ζευγάρι των ισλαμιστών αγρίων …  πριν από έξι χρόνια φωτογραφήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα Paddington Green πίσω από τα πασίγνωστο ιεροκήρυκα του μίσους Choudary Anjem.
Ο Michael Adebolaj ήταν επίσης γνωστός (στις μυστικές υπηρεσίες)   … πέρυσι αναχαιτίστηκε και μάλιστα με ευκολία από αξιωματούχους  … καθώς προσπαθούσε να ταξιδέψει στη Σομαλία για να πολεμήσει στο πλευρό ισλαμιστών τρομοκρατών.
Προέκυψε επίσης ότι Adebolajo ήταν ένας βίαιος πρώην κρατούμενος και μέλος απαγορευμένης  τρομοκρατικής ομάδας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Michael Adebolajo ήταν σε μια ομάδα μουσουλμάνων εξτρεμιστών που συγκρούστηκαν με την αστυνομία έξω από το Old Bailey το 2006 …  υποστηρίζοντας ότι είχε το δικαίωμα να «αποκεφαλίσει όσους προσβάλλουν το Ισλάμ»

329951-0593B3110000044D-

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Ο Ύποπτος για τρομοκρατικές ενέργειες: Anjem Choudary (δεξιά) που απεικονίζεται με τον Michael Adebolajo, 28, (κύκλο) σε μια ισλαμική διαδήλωση στο Λονδίνο το 2007.

article-21000005DC-754_634x478

Φαίνεται όμως ότι χθές … η olympia.gr … δεν διάλεξε και τόσο σοβαρή πηγή γιά να κάνει την εισαγωγή στο χθεσινό της άρθρο … ( ενώ το δικό της κύριο άρθρο ήταν πράγματι πόλυ αξιόλογο καί με καλές πηγές ) εννοώντας εδώ την παράθεση στοιχείων απο το άρθρο γνωστού φερέφωνου της νέας τάξης πραγμάτων (και πιστεύω ότι δεν θα διαφωνείτε με αυτόν τον χαρακτηρισμό) ο όποιος με το έντονο επικοινωνιακό του παραλήρημα  προσπάθησε να διαπραγματευτεί μια ανήθικη μετατόπιση της ευθύνης που βαρύνει αποκλειστικά το Ισλάμ …  (την θρησκεία του μισούς)  … προς την άλλη πλευρά δηλαδή αυτή του χριστιανικού κόσμου …  με την πληροφορία ο μακελάρης του βρετανού στρατιώτη ήταν κάποτε χριστιανός που αλλαξοπίστησε !

img_6071087_340 

Ο κύριος αυτός λαμβάνει ένα κομμάτι εκ της προπαγάνδας του ριζοσπάστη ισλαμιστή κληρικού Anjem Choudary ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ένας από τους υπόπτους ήταν πρώην χριστιανός που γύρω στο 2003 είχε προσηλυτιστεί στο Ισλάμ. ( το 2003 το πρόσθεσα εγώ διαβάζοντας τις δηλώσεις του ισλαμοφασίστα κληρικού ). Βέβαια πάλι καλά που ο κύριος δημοσιογράφος δεν ανέφερε και τις υπόλοιπες μπούρδες του Anjem Choudary π.χ. ότι ήταν συμμαθητές στο δημοτικό και ότι …. ( αν και δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι  … δεν τις ανέφερε

Για αυτό θα ήθελα να ρωτήσω  :

Πρώτον …. Είναι ποτέ δυνατόν σε τέτοιες καταστάσεις κάποιος έγκυρος δημοσιογράφος να επικαλείται την μαρτυρία του ισλαμοφασίστα κληρικού της Μεγάλης Βρετανίας, Anjem Choudary, ο οποίος λογικά … τι άλλο θα μπορούσε πει … παρά ότι : “ο Mujaheed Adabolejo ο δολοφόνος του Βρετανού στρατιώτη είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος άμεμπτου χαρακτήρα.” … ( μα τι άλλο θα έλεγε ;;;;;;)

Δεύτερο …. Ο Anjem Choudary είναι το είδος του απατεώνα ισλαμιστή που παροτρύνει τους αργόσχολους του ποιμνίου του να παίρνουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν από την κοινωνική πρόνοια της Βρετανίας ώστε να τα δίνουν στον αγώνα υπέρ της τζιχάντ , χρηματοδοτώντας δηλαδή τον ιερό πόλεμο του Ισλάμ κατά των απίστων .

choudary-clown-

Μήπως εδώ … πρέπει μάλλον να κλείνει η οποιοδήποτε αναφορά σχετικα με την αξιοπιστία του κυρίου Choudary ;;;;;;;;; 

Μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε … ότι οι …  εκ Νιγηρίας “Allahu Akbar”  …. ήταν όλοι στο ταμείο ανεργίας.

Τρίτο …. η περιρρέουσα ατμόσφαιρα προειδοποιεί πλέον τον ισλαμικό κόσμο ότι θα πρέπει και αυτός να περιμένει το εναντίον του χτύπημα  …  αυτή τη φορά ενα χτύπημα από το αντίθετο στρατόπεδο …
Τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη ! …
Και αυτά δεν είναι καθόλου ευφάνταστα σενάρια … είναι η λογική που μας  κάνει να σκεφτόμαστε και λίγο παραπέρα …. Ιδίως … εάν … μετά την βομβιστική επίθεση της Βοστόνης  (ανεξάρτητα εάν αυτή είχε σχεδιαστεί από μυστικές υπηρεσίες ή όχι … αυτό ελαχίστη σημασία έχει ) … και … το χθεσινό σφάξιμο του βρετανού στρατιώτη … (ελαχίστη σημασία έχει εάν οι υπηρεσίες ασφαλείας του Ηνωμένου βασιλείου θα πρέπει να διερευνηθούν, αφού διαπιστώθηκε ότι η MI5 γνώριζε τους δύο υπόπτους για το φόνο στο Woolwich για οκτώ χρόνια.) … θα ακολουθήσει και μια τρίτη ισλαμική επίθεση κατά των χριστιανών στη Δύση.

Έτσι όλοι λοιπόν αυτοί οι τζιχαντιστές … και πρώην καθοδηγητές αυτών των σκουπιδιών … είναι πολύ φυσικό να προσπαθούν σήμερα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα … επιστρατεύοντας φυσικά την κάθε τσ%λα  της δημοσιογραφίας, ώστε με τον τρόπο της να βοηθήσει στο να φύγει η ρετσινιά του δολοφόνου από επάνω τους.
Τι δεν καταλάβατε ;;;;;;
Ότι  οι “καλοί μουσουλμάνοι” … (χα, χα, χα) … απελπισμένοι ψάχνουν δικαιολογίες για να υπερασπιστούν τους μουσουλμάνους ;;;;;;;;;

peace_by_jackc 

Βέβαια κανένας χθες δεν ανέφερε «ότι όλα αυτά ήταν αναμενόμενα» … όπως τα είχαμε γράψει εδώ και χρόνια κάποιοι αποκλεισμένοι από τα blogs των διαφημίσεων  ( καμιά φορά ή και τις περισσότερες φορές … πλήρως  ελεγχόμενα blogs από τις διαφημίσεις … γιατί όχι και απο διαφημίσεις εταιριών της μουσουλμανικής αδελφότητας στήν ελλάδα ;;; )  Θυμάμαι λοιπόν το άρθρο μου … στο hellenicrevenge του κυρίου συνταγματάρχη ….για την επίθεση των ισλαμιστών κατά του βρετανικού στρατού την ημέρα της παπαρούνας το 2010.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ HEIL GAP

prot3_1162375a 

protestmain_1162374a

uk-islamic-protest-poppy-burning

uk-islamic-protest-poppy-burning-tube

Και κλείνοντας αντί να ασχοληθώ με το εάν “ευθύνεται η μη ενσωμάτωση” του κυρίου δημοσιογράφου … θα σας απαντήσω με το χθεσινό ρεζιλίκι του Καμερον.

Ο πολύς D. Cameron δήλωσε χθες ότι « η συγκλονιστική επίθεση δεν είναι μόνο μια επίθεση εναντίον της Βρετανίας, αλλά επίσης μια προδοσία κατά του Ισλάμ – και των μουσουλμανικών κοινοτήτων που έχουν δώσει τόσα πολλά στη χώρα μας »

«Δεν υπάρχει τίποτα στο Ισλάμ που να δικαιολογεί αυτή την πραγματικά φοβερή πράξη», είπε. ( Δεν υπάρχει; … έτσι ε ;;;)

Αλλά δυστυχώς για αυτόν … σήμερα το πρωί η τρομοκρατική οργάνωση Al-Shabaab (που συνδέεται με την Αλ-Κάιντα Σομαλίας) διαφώνησε μαζί του με μια σειρά από tweets της δηλώνοντας :  « ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ !»

Screen-shot-2013-05-23-at-11.11.34-AM 

Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από τον Κάμερον ο οποίος έχει, επίσης, δηλώσει ότι η βρετανοί πρέπει να αφομοιωθούν από τους μουσουλμάνους και όχι το αντίστροφο.!

sameeurabiae 

Ο Ντέιβιντ Κάμερον είναι ένας επικίνδυνος ” ilithios ”  και απίστευτα ανίδεος για την άθλια ιδεολογία του Ισλάμ …   Όχι … όχι !    Αυτός δεν είναι ηλίθιος είναι ένα κακό εργαλείο της NWO και το πιθανότερο είναι να είναι και καλοπληρωμένος με πετρο-δόλαρα. Το πρόβλημα είναι με τον κόσμο …. ότι πιστεύουν ότι θα ξεφύγουν από αυτή τη μοίρα,  ότι δεν θα είναι καταδικασμένοι αυτοί τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους σε μια ζωή σκλαβιάς. Οι λαοί είναι καιρός να μιλήσουν και να πάψουν να είναι κολλημένοι επάνω από ένα PC. Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με όλους στην σφαίρα επιρροής σας.

Δείτε παλιότερα αρχεία στο http://heilgap.blogspot.com  και στο http://heilgapormindthegap.blogspot.com

Αυτό που γίνεται γνωστό απο τις αναρτήσεις μας είναι ότι οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να ελέγξουν τις βάρβαρες πράξεις τους, και ότι τα γεγονότα μιλούν τώρα πιο δυνατά από τα ψέματα  που βγαίνουν από τα στόματα των ηλίθιων πολιτικών μας.

HEIL GAP ( or mind the GAP)

969519_556546107701766_767651557_n1 

 

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: