… και να που έφτασε η ώρα … Ξεχάστε την Συρία … βάλτε στο περιθώριο την Τουρκία … το μεγάλο παιχνίδι … μόλις αρχίζει …

27 Μάϊ.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

… και να που έφτασε η ώρα … Ξεχάστε την Συρία … βάλτε στο περιθώριο την Τουρκία … το μεγάλο παιχνίδι … μόλις αρχίζει …

From HEIL GAP (or mind the GAP) Ξεχάστε την Συρία … βάλτε στο περιθώριο την Τουρκία … το μεγάλο παιχνίδι … μόλις αρχίζει …
Γιατί ;;;;
Γιατί … ο Σαουδάραβας βασιλιάς Αμπντάλα είναι «κλινικά νεκρός», όπως ανέφερε σήμερα 27η του Μαΐου 2013 το Press TV.
Ο επόμενος Διάδοχο του θρόνου είναι …  μόλις … 77 χρονών
Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας έχει αναφερθεί «κλινικά νεκρός», με ζωτικής σημασίας οργανική ανεπάρκεια.
Αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ο χρόνος του είναι περιορισμένος, και οι μόνοι κληρονόμοι στο θρόνο είναι όλοι ηλικιωμένοι, άρρωστοι, άπειροι, ενώ … ο πρώτος κληρονόμος μπορεί να υποφέρει … από άνοια.

Σύμφωνα με Σαουδάραβα δημοσιογράφο, Σαουδαραβικές ιατρικές πηγές, ισχυρίζονται ότι τα ζωτικά όργανα του έχουν σταματήσει να λειτουργούν, και παραμένει ζωντανός … με κάποια μηχανική μορφή υποστήριξης της ζωής.

Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι, ότι ο βασιλιάς δεν είχε εμφανιστεί στο κοινό εδώ και αρκετό καιρό, και εξ ονόματος του … μιλούσε ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας.
Η βασιλική αυλή … Royal Court … της Σαουδικής Αραβίας δεν το έχει ακόμη σχολιάσει.
Έτσι, ποιες θα είναι οι γεωπολιτικές επιπτώσεις από αυτό;
Χμ, όπως γράφαμε την Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012 στο αρθρο :
 
BRICS … Το εμπάργκο κατά του Ιράν …. Obamacare … ενώ το δολάριο εκτοπίζεται από αποθεματικό νόμισμα … και πολλά άλλα…. ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ .
http://heilgapormindthegap.blogspot.ro/2012/04/brics-obamacare.html

Οι δυτικοί Illuminati προσπαθούν να υποδαυλίσουν την αλλαγή καθεστώτος στη Σαουδική Αραβία μέσω της μηχανικής …. «Αραβική άνοιξη» της CIA.
Ωστόσο, οι Σαουδάραβες επέτυχαν να καταστείλουν όλες τις διαμαρτυρίες καθώς και τις δύο εξεγέρσεις στη Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν.

Η άγγλο-αμερικανό-σιωνιστική Illuminati Μουσουλμανική Αδελφότητα (πραγματικά …. Τεκτονική Αδελφότητα ) θέλει να αναλάβει και την Σαουδική Αραβία.
Αυτό … στο πλαίσιο των σχεδίων της προετοιμασίας για τον Σατανικό 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο .
Φυσικά, οι Σαούντ δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το βασίλειο τους.
Αργά ή γρήγορα …. η ανάδρομη πορεία της Σαουδικής Αραβίας θα έρθει … από την Αμερική.

από Finian Cunningham, http://globalresearch.ca/

Οι Σαουδάραβες ηγέτες αγωνίζονται να καταστείλουν ένα νέο κύμα των δημόσιων διαμαρτυριών που έχει ξεσπάσει σε ολόκληρο το αραβικό βασίλειο καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας ανοίγουν πυρ εναντίον αμάχων πολιτών.

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν το βασίλειο των Σαούντ τελικά … θα αρχίζει να καταρρέει …. σαν εύθραυστος χάρτινος πύργος ;

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :
Εδώ μια σημείωση του HEIL GAP : ανέκαθεν η κατάσταση στην Σαουδική Αραβία ήταν τεταμένη …. με βομβιστικές ενέργειες …. ιδίως στην Τζέντα , κατά του οίκου των Σαούντ …. απλά …. τέτοιες ειδήσεις δεν έφταναν ποτέ στην Δύση . Παρά τον μεγάλο πετρελαϊκό πλούτο που διαθέτει η Αραβική Χερσόνησος , η φτώχεια μαστίζει τις ανατολικές επαρχίες (τους Σιίτες).
ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ

ΣΗΜΕΡΑ
Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι η Σαουδική Αραβία είναι αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός προμηθευτής πετρελαίου στον κόσμο, ενώ οι πολύπλοκες Σαουδαραβικές παραδόσεις διαδοχής … θα μπορούσαν να επιφέρουν μια κρίση που θα αποσταθεροποιήσει την περιοχή.
Με τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, τους Σιίτες, και τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τόσο στην Αίγυπτο όσο και στην Μέση Ανατολή, φαίνεται ότι ο αέρας … μυρίζει εξέγερση.
Ο τρέχων διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Salman Bin Abdulaziz Al Saud, επίσης, και Υπουργός Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας … είναι 77 χρονών, έχει ήδη υποστεί ένα πρόσφατο αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και χειρουργική επέμβαση, και πολλοί ειδικοί συμφωνούν ότι ο ενδιαφερόμενος πάσχει από άνοια.

Αυτός ο άρρωστος, (πιθανώς παράφρων άνθρωπος) θα γίνει στα 77 του χρόνια ο βασιλιάς και απόλυτος μονάρχης της Σαουδικής Αραβίας, ενός τόσο σημαντικού γραναζιού στην παγκόσμια οικονομία ;;;;;;;;;
Έτσι τώρα το ερώτημα είναι, αν ο βασιλιάς Αμπντάλα είναι πράγματι νεκρός και ο διάδοχος του θρόνου Σαλμάν γίνει βασιλιάς, σε πόσες εβδομάδες άραγε θα έχει διαταραχτεί η ευαίσθητη ισορροπία στην Σαουδική Αραβία; (η ευαίσθητη ισορροπία : σύμφωνα με το περσινό κείμενο μου )

Και όταν πεθάνει, που μπορεί να μην είναι πολύ μακριά, ποίος θα μείνει; Υπάρχει μόνο ένα ακόμη άτομο που μπορεί να γίνει βασιλιάς μετά τον Salman ο οποίος γνωρίζει αρκετά για να διατηρηθεί η ισορροπία της Σαουδικής Αραβίας, το όνομά του είναι Muqrin, και είναι 67 ετών.

Τελικό συμπέρασμα ;;;;;;;; Το σύστημα της Σαουδαραβικής Απόλυτης Μοναρχίας έχει σπάσει … και το να επιτρέπεται μόνο σε αυτούς τους δυο γέρους άντρες να γίνουν οι βασιλιάδες μετά τον βασιλιά Αμπντάλα, αποτελεί μόνο μια προσωρινή λύση.
Μετά το θάνατό τους, εφόσον δεν διαταραχτεί η ισορροπία της Σαουδικής Αραβίας ήδη επί της βασιλείας των έρχεται η επανάσταση … μάλλον η επανάσταση είναι ήδη εκεί .

Το μπερδεμένο αυτό σύστημα της απόλυτης κυβέρνησης χτίστηκε για να καταστραφεί τελικά, και μια κρίση σαν και αυτή θα μπορούσε να εξαπλωθεί εύκολα σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, και να διαταράξει … «ολόκληρα οικονομικά συστήματα». (τα ευκόλως εννοούμενα … παραλείπονται ) ΤΕΛΟΣ
HEIL GAP (or mind the GAP)

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “Οι εξελίξεις δεν είναι αναπόφευκτες, είναι σχεδιασ…“:

Don donwilliams No comments:

 

Advertisements

Μία ἀπάντηση to “… και να που έφτασε η ώρα … Ξεχάστε την Συρία … βάλτε στο περιθώριο την Τουρκία … το μεγάλο παιχνίδι … μόλις αρχίζει …”

 1. κουτόχορτο Μαΐου 27, 2013 στἰς 7:18 μ.μ. #

  Χωρίς να θέλω να προκαταβάλλω, χωρίς καμία πρόθεση υπερβολής και χωρίς να θελήσω να κινδυνολογήσω, νομίζω ότι ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη αρχίσει. Με διαφορετική μορφή απ’ ότι οι δύο προηγούμενοι έχοντας όμως ήδη πάρει σάρκα και οστά.

  Λίβανος φλέγεται.
  Ιράκ στα πρόθυρα ένοπλης εμφύλιας σύγκρουσης.
  Ιράν στην δαγκάνα των οικονομικών μέτρων.
  Συρία η κατεστραμένη χώρα.
  Τουρκία με την αντιπολίτευση να κατηγορεί τον Ερντογάν ότι μεθοδεύει την διάλυση του Τουρκικού κράτους.
  Κούρδοι μοχλός στα χέρια των Αμερικάνων
  Παλαιστίνιοι έφτασαν στο σημείο να χτυπούν τις δυνάμεις του Ασσαντ. Τι τους έταξαν;; Ο πιο προδομένος λαός με πουλημένη ηγεσία και ευκολόπιστο λαό…
  Ισραήλ στο στόχαστρο όλων… Μόνο οι ρώσοι μπορούν να παίξουν τον ρόλο της προκυμαίας τους το επόμενο διάστημα.. Οι αμερικανοί δεν έχουν χρήμα για την ώρα…
  Κατάρ με την ηγεσία των μυστικών υπηρεσιών να εκτελείται στην Σομαλία πριν 20 μέρες αναρρωτιέται αν θα φτάσουν τα 3 δισ δολάρια που ξόδεψε μέχρι τώρα για την εξάλειψη των Σιιτών από την εξουσία…
  Σαουδική Αραβία με το σιιτικό στοιχείο στο 20% το έργο των Ιρανών πρακτόρων είναι δύσκολο αλλά πολλές φορές αποτελεσματικό

  Μπαχρέιν μια χώρα που η μειοψηφία των σουνιτών, καθεστωτικά και με την βοήθεια των Σαούντ και του στρατού της Σαουδικής Αραβίας, κυβερνά την πλειοψηφεία των σιιτών.
  Ηνωμένα αραβικά Εμιράτα mαster of puppets, σοβαρά μιλάω…

  Κάποιοι θέλουν να τους πάρουν τα διαθέσιμα κεφάλαια. Αυτός είναι ο στόχος. Τώρα που το πετρέλαιο δεν θα είναι και τόσο βασικό αγαθό, αφού οι υπερδυνάμεις θα έχουν πλέον την δυνατότητα παραγωγής ενέργειας από άλλες πηγές (πχ σχιστόλιθο, υδρογόνο), οι χώρες της Μέσης Ανατολής πρέπει να περιέλθουν και πάλι στο καθεστώς του 1850… Αρκετά έφαγαν κάποιοι (και φυσικά όχι οι λαοί). Ξεκινάμε με πωλήσεις όπλων.
  Ο Ερντογάν τους χαλάει την πιάτσα με τα εργοστάσια οπλικών συστημάτων που στήνει. Όταν θα αρχίσει να κλείνει παραγγελίες με τα σουνιτικά καθεστώτα τότε να δούμε οι παραδοσιακοί έμποροι όπλων πως θα αντιδράσουν… Μην ξεχνάτε ότι αυτός που πουλάει ένα όπλο μπορεί και να το ελέγξει αν χρειαστεί… Δηλ μην περιμένετε ποτέ ελληνικό F16 να καταρίψει αμερικάνικο F16 αν τυχόν επιχειρούσε κάποτε να το κάνει…

  Όποιος κατάλαβε όλα τα παραπάνω, κατάλαβε…

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: