Ο ιός MERS εξαπλώνεται από τις μουσουλμανικές χώρες προς την Ευρώπη.

30 Μάϊ.

schematic_drawing_sars_coronavirus

From HEIL GAP ( or mind the GAP)

Ενώ ο ΕΟΠΥΥ δεν παρέχει πλέον στα κέντρα υγείας ούτε καν τα απαραίτητα υλικά για τις εξετάσεις των ασφαλισμένων  … ώστε αυτοί υποχρεωτικά να απευθύνονται στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα η δε χούντα τρικολόρ και τα τσιριζάκια της … ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ … ψάχνουν νέους τρόπους και νέα νομοσχέδια να φιμώσουν την φωνή μαςας φαντασθούμε τι πρόκειται να γίνει … τώρα που ο ιός “MERS” εξαπλώνεται από τις μουσουλμανικές χώρες προς την Ευρώπη … και  μας απειλεί … ή ορθότερα … τι δεν πρόκειται να γίνει.

Ονομάζεται ιός Κορόνα «Αναπνευστικό Σύνδρομο της Μέσης Ανατολής» ….  φαίνεται να έχει τις ρίζες της στη Σαουδική Αραβία και εξαπλώνεται στην Ιορδανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Τυνησία, το Κατάρ …και σύντομα … αναμένεται να επισκεφτεί και την γειτονιά μας !

YouTube

Middle East SARS virus growing and spreading from Muslim countries to Europe with travelers


Έχει ήδη σκοτώσει το 55% των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων.Μάλλον ήρθε η ώρα να κλείσουν τα σύνορα … δεδομένου ότι ο νέος ιός κορόνα (Coronavirus : η επίσημη ονομασία που δόθηκε τελικά στον απρόσωπο δολοφόνο) εξαπλώνεται και μολύνει όλο και περισσότερους ανθρώπους, ειδικά εκείνους που έχουν ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία.

A_pilgrim_wears_a_surgical_mask_-_Flickr_-_Al_Jazeera_COSMOS Science Magazine

Στις 29η του Μάη 2013 – Το Υπουργείο Υγείας της Σαουδικής Αραβίας κοινοποίησε πέντε επιπλέον εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα με το αναπνευστικό σύνδρομο Μέσης Ανατολής κορόνα (MERS-CoV) ενώ στη Γαλλία, έχει πεθάνει το πρώτο εργαστηριακά-επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα  (μετά το πρόσφατο ταξίδι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

Σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν καταγράφει συνολικά 49 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της λοίμωξης MERS-CoV συμπεριλαμβανομένων 27 θανάτων.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει λάβει μέχρι σήμερα τις εκθέσεις εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που προέρχονται από τις ακόλουθες χώρες της Μέσης Ανατολής: την Ιορδανία, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ). την Γαλλία, την Γερμανία, την Τυνησία και το Ηνωμένο Βασίλειο.  Στη Γαλλία, την Τυνησία και το Ηνωμένο Βασίλειο, υπήρξε περιορισμένη τοπική μετάδοση μεταξύ των ασθενών που δεν είχαν ποτέ μεταβεί στη Μέση Ανατολή, αλλά ήταν σε στενή επαφή με τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα ή πιθανά κρούσματα.

HEIL GAP ( or mind the GAP)

mers-co-v-copy

Υ.Γ.

( Μα τί άλλο να πούμε τώρα … εσείς έτσι και αλλιώς τα σύνορα τα έχετε καταργήσει … οπότε )

Advertisements

Μία ἀπάντηση to “Ο ιός MERS εξαπλώνεται από τις μουσουλμανικές χώρες προς την Ευρώπη.”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ο ιός MERS εξαπλώνεται από τις μουσουλμανικές χώρες προς την Ευρώπη. | 1greek - Ἰουνίου 5, 2013

    […] HEIL GAP ( or mind the GAP) […]

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: