«Συγκλονιστική» Έκθεση του Βατικανού … 100.000 χριστιανοί σκοτώνονται κάθε χρόνο για λόγους που σχετίζονται με την πίστη τους.

31 Μάϊ.

 
From HEIL GAP (or mind the GAP)
Ένας ανώτατος αξιωματούχος του Βατικανού έχει διαρρεύσει μια “συγκλονιστική” έκθεση στον ΟΗΕ εκτιμώντας ότι οι πάνω από 100.000 χριστιανοί σκοτώνονται κάθε χρόνο για λόγους που σχετίζονται με την πίστη τους.
“Αξιόπιστη έρευνα έχει φτάσει στο συγκλονιστικό συμπέρασμα ότι  εκτιμάται πως περισσότεροι από 100.000 Χριστιανοί σκοτώνονται βίαια κάθε χρόνο, λόγω κάποιας σχέση με την πίστη τους.
Άλλοι Χριστιανοί έχουν υποβληθεί σε αναγκαστική εκτόπιση, καταστροφή των τόπων λατρείας τους, βιασμούς και απαγωγή των ηγετών τους – όπως συνέβη πρόσφατα στην περίπτωση των Επισκόπων Yohanna Ibrahim και Boulos Yaziji, στο Χαλέπικατήγγειλε ο σεβασμιότατος Silvano Μαρία Tomasi στην έκθεση του ΟΗΕ του, σύμφωνα με το ραδιόφωνο του Βατικανού.
Ο αρχιεπίσκοπος αναφερόμενος στις απαγωγές του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου (Paul Yazigi),και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη Γρηγορίου (Mar Gregorios Ibrahim), οι οποίοι έπεσαν θύματα απαγωγής στη Συρία στις 22 Απριλίου 2013 και οι οποίοι … εξακολουθούν να λείπουν ένα μήνα μετά την απαγωγή τους.
Ο επίσκοπος του Βατικανού επεσήμανε επίσης στην έκθεση αυτή ότι ο Χριστιανισμός έχει περιθωριοποιηθεί στη Δύση.
“Επιπλέον, σε ορισμένες δυτικές χώρες, όπου ιστορικά η χριστιανική παρουσία είχε γίνει αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας, προκύπτει μια τάση που τείνει να περιθωριοποιήσει τον Χριστιανισμό στη δημόσια ζωή, να αγνοήσει τις ιστορικές και κοινωνικές εισφορές του, ακόμη και να περιορίσει την ικανότητα των θρησκευτικών κοινοτήτων να διενεργούν τις  κοινωνικές και φιλανθρωπικές υπηρεσίες των.”
Αν και ο ακριβής αριθμός των Χριστιανών οι οποίοι  σκοτώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, ομάδες επαγρύπνησης, όπως ο Persecution.Org έχουν δηλώσει ότι η δίωξη των πιστών σε όλο τον κόσμο είναι σίγουρα αυξημένη κατά την τελευταία δεκαετία, ιδιαίτερα σε μέρη όπως η Αφρική και η Μέση Ανατολή.
Δύο εκατομμύρια Χριστιανοί ζουν σήμερα υπό διωγμό.
HEIL GAP (or mind the GAP)
Advertisements

2 ἀπαντήσεις to “«Συγκλονιστική» Έκθεση του Βατικανού … 100.000 χριστιανοί σκοτώνονται κάθε χρόνο για λόγους που σχετίζονται με την πίστη τους.”

 1. κουτόχορτο Μαΐου 31, 2013 στἰς 11:17 μ.μ. #

  http://www.bestgore.com/holohoax/the-final-solution/

  Σε ενδιαφέρει GAP. Να το διαβάσεις οπωσδήποτε. Έχει και άλλα αν ψάξεις.
  Μπορείς να το αναπτύξεις. Ξέρω ότι ετοιμάζεις κάτι σχετικό που αφορά μετά τον πόλεμο όμως…

 2. κουτόχορτο Μαΐου 31, 2013 στἰς 11:19 μ.μ. #

  Και το Βατικανό προχωράει σε οικοδόμηση τζαμιού…

  Έρε σχέδιο που έχουν.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: