Βόμβα! Ο Στρατηγός Αμπντέλ Φατάχ Σίσι … υπουργός Άμυνας και Γενικός Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου προσβάλει τον επικεφαλής της CIA, αρνούμενος να του μιλήσει.

14 Ἰούλ.

Βόμβα! Ο Στρατηγός Αμπντέλ Φατάχ Σίσι … υπουργός Άμυνας και Γενικός Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου προσβάλει τον επικεφαλής της CIA, αρνούμενος να του μιλήσει.
HEIL GAP (or mind the GAP)

Πηγές φέρουν τον διευθυντή της CIA,  John Brennan, να έχει ζητήσει μια τηλεφωνική συνέντευξη απο τον Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Σίσι για να συζητήσουν τις τρέχουσες εξελίξεις στην Αίγυπτο.

Ωστόσο, ο Σίσι αρνήθηκε κατηγορηματικά …. εκφράζοντας την οργή του για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και την παρέμβαση της στις αιγυπτιακό υποθέσεις, λέγοντας:
” Οι παρεμβάσεις στην αιγυπτιακή κυριαρχία αποτελούν την κόκκινη γραμμή μας.”

Οι πηγές επεσήμαναν ότι ο Στρατηγός Σίσι είπε στον Brennan ότι η Αίγυπτος δεν θα δεχτεί υπαγορεύσεις από τις ΗΠΑ….  προσθέτοντας ότι όμως το δόγμα του στρατού δεν ήταν να οργανώσει ένα πραξικόπημα, αλλά να ακολουθήσει τον προσανατολισμό του αιγυπτιακού λαού.

                                           Φωτογραφια  John Brennan, διευθυντής της CIA

Ο στρατηγός Sisi συνέχισε, “Το στρατιωτικό κατεστημένο δεν θα δεχθεί παρέμβαση στις υποθέσεις της Αιγύπτου, και δεν αισθάνεται την ανάγκη να συζητήσει τις εξελίξεις στον θεσμό της Προεδρίας, η οποία διοικεί τη χώρα, προσθέτοντας ότι « ο στρατός και το υπουργείο Άμυνας δεν έχουν τίποτα να κάνουν με την πολιτική.»

 
Ο Υπουργός Άμυνας (Σίσι) εξέφρασε τον έντονο θυμό του για την συνέχιση των επαφών των ΗΠΑ με τους πρώην υπαλλήλους και τους ηγέτες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, και απαίτησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες να σταματήσουν την υποστήριξή τους προς τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Ο Στρατηγός Αμπντέλ Φατάχ Σίσι, είπε: « Ο στρατός ανήκει σε όλους Αιγυπτίους και η ξένη βοήθεια δεν μας ανησυχεί. »
HEIL GAP (or mind the GAP)

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: