Nigel Farage : Έρχεται μια εκλογική καταιγίδα !

9 Νοε.

Nigel Farage : Έρχεται μια εκλογική καταιγίδα !

From HEIL GAP ( or mind the GAP)
• Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Βρυξέλλες, 5, Νοεμ 2013
• Ομιλητής : Ο ευρωβουλευτή, ηγέτης του Κόμματος της Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), συμπρόεδρος της Ομάδας του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας» (EFD)– Europe of Freedom and Democracy (EFD)

Κύριε Van Rompuy, είναι υπέροχο να σας βλέπω μετά τόσο καιρό,.
Σήμερα είναι η 5η Νοεμβρίου, μια μεγάλη επέτειος, μια ημέρα γιορτής στην Αγγλία. Ακριβώς πριν από πάνω από 400 χρόνια, υπήρχε μια προσπάθεια να ανατιναχθεί η Βουλή των Αντιπροσώπων με δυναμίτη και να καταστραφεί το σύνταγμά μας.
Αυτό ήταν μια βίαιη προσέγγιση, εσείς φυσικά ασπάζεστε την τεχνοκρατική προσέγγιση σε όλα αυτά τα πράγματα, και μάλιστα επιμένετε τόσο εσείς όσο και οι συνάδελφοί σας να την λέτε ξανά και ξανά. Μιλάτε για πρωτοβουλίες και τι πρόκειται να κάνετε για την απασχόληση – αλλά η πραγματικότητα είναι, ότι τίποτα σε αυτή την Ένωση δεν πάει προς το καλύτερο.

Πράγματι, οι απολογισμοί – Νόμιζα ότι ήταν επι 18 χρόνια που οι απολογισμοί δεν είχαν υπογραφεί, έχω την υποχρέωση τώρα να πω ότι είναι 19 χρόνια και κάνετε το καλύτερό σας για να υποβαθμίσετε οποιαδήποτε κριτική ό, τι ποσοστό αύξησης που μπορεί να έχετε, είναι αρκετά αναιμικό και η ανεργία των νέων στη Μεσόγειο είναι επάνω απο 50% σε ορισμένα κράτη
Και φυσικά θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει τώρα μια αύξηση στην αντιπολίτευση – πραγματική αντιπολίτευση – ένα μεγάλο μέρος από αυτή την αρκετά άσχημη αντιπολίτευση, και όχι πράγματα που θα ήθελα να ισχυριστώ εγώ .

Ήταν πριν τριάμισι χρόνια που είχα κάποιο πρόβλημα με μια εξονυχιστική ανάκριση που διεξήχθη κατά παραγγελία σας. Και πρόστιμο € 3.000 για την συμπεριφορά μου. Φυσικά, σαφώς ήταν λάθος. Κοιτώντας σας σήμερα … είστε ο έξυπνος, ζωηρός νεαρός άνδρας στην πόλη … αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η νομιμότητα σας δεν έχει αυξηθεί σε αυτά τα τριάμισι χρόνια. Στην πραγματικότητα, ούτε εσείς, ούτε η Επιτροπή – ακόμη και το Κοινοβούλιο – κανένας από αυτό το πλαίσιο έχει νομιμοποιηθεί περισσότερο από τους απλούς ανθρώπους.

Και αυτός είναι ο λόγος που έρχεται μια εκλογική καταιγίδα.
Υπάρχει κάτι πολύ δραματικό που πρόκειται να συμβεί στην τρίτη εβδομάδα του Μαΐου του επόμενου έτους [2014].

Αλλά μπορείτε να το σταματήσετε αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις όπως μπορείτε να τους δείτε σαν ζωντανά σμήνη σε αυτό το Κοινοβούλιο, εάν πραγματικά αναγνωρίσετε ανοιχτά ότι τώρα έχει έρθει ο χρόνος για να νομιμοποιήσετε την παρουσία σας, ή ειδάλλως, οι εταίροι θα αποφασίσουν με τη διεξαγωγή ελεύθερων και δίκαιων δημοψηφισμάτων στα κράτη μέλη ως προς το αν η θέση σας … εάν θα έπρεπε καν να υπάρχει.
Επειδή οι Γάλλοι και οι ολλανδοί είπαν : ο κ. Van Rompuy, δεν θα πρέπει να υπάρχει. Μπορούν να ψηφίσαν και όμως εσείς συνεχίζετε ανεξάρτητα από αυτό.

Προετοιμάζεστε να καθίσετε εκεί και να περιμένετε την εκλογική θύελλα, ή θα πάρετε την πρωτοβουλία και θα κάνετε το καλύτερό σας να νομιμοποιείτε δημοκρατικά αυτήν την Ευρωπαϊκή Ένωση, ή όχι;
HEIL GAP ( or mind the GAP)

Posted by Don donwilliams at 5:03 AM No comments:

Advertisements

2 ἀπαντήσεις to “Nigel Farage : Έρχεται μια εκλογική καταιγίδα !”

  1. Κουτόχορτο Νοεμβρίου 14, 2013 στἰς 7:35 π.μ. #

    Ο τύπος αν λείψει από την επόμενη Ευρωβουλή θα είναι τεράστιο πλήγμα. Πρώτο σε ψήφους τον περιμένω. Για να δούμε…

    Keep the faith

    Κουτόχορτο.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: