ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ …. ( μέρος πρώτο ) ή αίμα, ντροπή, χρυσοί αλβανοί !!!!

5 Δεκ.

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ …. ( μέρος πρώτο ) ή αίμα, ντροπή, χρυσοί αλβανοί !!!!

 
 

 


From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Η Συντηρητική κυβέρνηση της Αυστραλίας σκοπεύει να αποσύρει τους νόμους που απαγορεύουν την ρητορική του μίσους με την αιτιολογία ότι παρεμποδίζουν την ελευθερία του λόγου

Το σκεπτικό του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Tony Abbott είναι ότι η « ιερή αρχή της ελευθερίας του λόγου » δεν θα πρέπει να περιορίζεται … και ότι η ελευθερία του λόγου σημαίνει το δικαίωμα κάποιου να πει και ό, τι μπορεί να μην αρέσει στους άλλους – και όχι μόνο το δικαίωμα του να πει κάτι το οποίο εγκρίνεται και από τους άλλους.
Ο Συνασπισμός υπό τον Tony Abbott κατέβηκε στις εκλογές με την υπόσχεση να αλλάξει τους κανόνες ώστε να εξασφαλιστεί ότι μια ρητορική που μπορεί να είναι προσβλητική ή υβριστική δεν θα πρέπει να ορίζεται και ως φυλετικός διασυρμός.


” Τα κλασικά φιλελεύθερα δημοκρατικά δικαιώματα – που κατά την άποψή μου, είναι τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα – έχουν σχεδόν παραμεριστεί “, είπε ο Αυστραλός πρωθυπουργός. « Ένα πολύ σημαντικό μέρος της ατζέντας μου είναι να αποβάλουμε τον νηπιακό εγωκεντρισμό από αυτή τη συζήτηση , έτσι ώστε όταν οι άνθρωποι μιλούν για δικαιώματα … « να μιλούν για τα μεγάλα φιλελεύθερα δημοκρατικά δικαιώματα της ελευθερίας της έκφρασης, για την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι, την ελευθερία της λατρείας και την ελευθερία του Τύπου … »

” Δεν μπορείς σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία, να έχεις μια νομοθεσία στην οποία η έκφραση της γνώμης είναι παράνομη, διότι κάποιος άλλος την βρίσκει προσβλητική . “
Με δήλωση τους οι ομάδες εκπροσώπων των αραβικών , εβραϊκών, Ελληνικών, Αρμένικων και μουσουλμανικών κοινοτήτων δήλωσαν ότι αντιτίθενται απολύτως στο σχεδιασμό να αφαιρεθεί η  προστασία έναντι των φυλετικών διασυρμών.
Τα συμπεράσματα δικά σας …
Χμ, παιδί … σε παρακαλώ πολύ για βαλε άλλη μια μερίδα από εκείνο το φρέσκο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης των τοκογλύφων … για να φιλέψουμε …. χα, χα  … τους ομογενείς μας !

ΣΟΥΗΔΙΑ: O μουσουλμάνος που βίασε πρωκτικά ετοιμοθάνατη γυναίκα … ( που πέθανε κατά την διάρκεια του βιασμού της ) ΔΕΝ θα απελαθεί, λέει ο εισαγγελέας .
 

 

Η παρακάτω ιστορία είναι ο κανόνας τώρα στη Σουηδία, όπου τα ποσοστά βιασμών Σουηδών γυναικών έχουν εκτοξευθεί στα ύψη σε άμεση σχέση με την αύξηση της μετανάστευσης από τις μουσουλμανικές χώρες:

Ο κατηγορούμενος μουσουλμάνος άνδρας είναι πολίτης της Σομαλίας και ήρθε στη Σουηδία το 2007. Έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει ένα βαρύ ποινικό μητρώο …. στη νέα του πατρίδα. Το Ποινικό μητρώο του ανθρώπου δείχνει ότι έχει διαπράξει πάνω από 40 εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας … επιθέσεων … ενός εντυπωσιακού αριθμού κλοπών σε καταστήματα και … διακίνηση ναρκωτικών.
Όμως, αν και το 34-χρονος Σομαλός μουσουλμάνος έχει μια μακρά εγκληματική καριέρα πίσω του, πιθανότατα να μην απελαθεί, ακόμη και αν καταδικαστεί για τους βιασμούς δύο ανήμπορων γυναικών που τώρα κατηγορούνται.Το σκεπτικό του εισαγγελέα Daniel Jonsson ( που επίλεξε να μην ζητήσει την απέλαση του κατηγορούμενου μουσουλμάνου )  … στην ερώτηση των Free Times εάν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο ότι εάν δεν απελαθεί ο 34-χρονος θα μπορούσε να διαπράξει ακόμη περισσότερους βιασμούς στην Σουηδία … ήταν :

« Δεν καταλαβαίνω γιατί μια γυναίκα στην Σομαλία θα άξιζε λιγότερο από μια Σουηδή. Θα είναι πιο πιθανό να διαπράξει τα ίδια εγκλήματα και εκεί, αν απελαθεί. »

(Ναι, θα μπορούσε κάλλιστα να αφήσει να βιάζονται ακόμη περισσότερες Σουηδές … αρκεί ο εισαγγελέας να μην χαρακτηριστεί ως  … ραααααατσιστής ) 


Και όλα αυτά στην Σουηδία όταν ο μουσουλμανικός πληθυσμός δεν είναι καν 10%.
Τι πρόκειται να γίνει όταν θα διπλασιαστούν ή τριπλασιαστούν οι μουσουλμάνοι ;;
Αυτό, δυστυχώς, είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα του γιατί η Σουηδία θα πρέπει να κηρυχθεί “Ισλαμική Δημοκρατία” μέσα στα επόμενα χρόνια !

Κύμα βιασμών από τους Μουσουλμάνους στη Σουηδία: Περισσότεροι από 133 άνδρες, 243 αγόρια βιάστηκαν από τους πιστούς του προφήτη το 2012.

 

Οι βιασμοί εις βάρος των ανδρών άνω των 18 ετών: 133 …
Οι βιασμοί κατά αγοριών κάτω των 15 ετών: 243 

Στην κορυφή έρχονται οι βιασμοί κατά αγοριών μεταξύ 15 και 18 ετών …

Το σκεπτικό του Roni : Τελευταία οι κάτοικοι της Δυτικής όσο και η Βόρειας Ευρώπης υποβάλλονται στην εξέλιξη της μαζικής ψυχολογίας που ονομάζεται κοινωνική μηχανική.
Αυτό το νέο είδος της ψυχολογίας περιλαμβάνει μαζική πλύση εγκεφάλου και παραπληροφόρηση.
Η καθημερινή χρήση της Κοινωνικής Μηχανικής στην Δυτική και Βόρεια Ευρώπη φέρνει όσο το δυνατόν περισσότερη πολυπολιτισμικότητα στην τηλεόραση και στα προγράμματα των ειδήσεων και γενικότερα είναι πλέον σύνηθες να προβάλουν τον Τρίτο Κόσμο με ένα θετικό φως …  ακόμα και με τη χρήση φαντασίας και με την παραποίηση γεγονότων.

Οι σπόνσορες της πολυπολιτισμικότητας είναι πολύ απασχολημένοι ώστε να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη επ ‘ωφελεία τους … ενώ η προβολή της πραγματικότητας … γίνεται ο εφιάλτης τους.

Στη Σουηδία και τη Νορβηγία οι ιθύνοντες των political correct πολιτικών … έχουν επιτύχει με την βοήθεια της Κοινωνικής Μηχανικής πολύ ουσιαστικά αποτελέσματα.
Οι πληθυσμοί των δύο χωρών έγιναν ζόμπι !!!!!!!!!!!
Διαβάζοντας για το κύμα βιασμών στη Σουηδία ένα φυσιολογικό ανθρώπινο ον θα αρχίσει να αναρωτιέται τελικά:
« Ποια είναι τελικά πιο αποκλίνουσα συμπεριφορά από τις δυο ;;;
Η συμπεριφορά των εισαγόμενων ισλαμιστικων πρ%τευόντ%ν θηρί%ν από τον Τρίτο Κόσμο, … ή η συμπεριφορά των ζόμπι ιθαγενών;»


Οι καινούργιες ευπαθείς ομάδες πληθυσμού !
Το σκεπτικό του κυρίου υπουργού δικαιοσύνης ήταν … να γυρίζει προεκλογικά όλους τους μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας και να μας παραδίδει μαθήματα πατριωτισμού, ελληνοκεντρισμού ή παραστάσεις οιοδήποτε αλλού εθνικού ή θρησκευτικού χαρακτήρα – σε σημείο που όταν έβλεπες αργότερα προεκλογικές ομιλίες του κυρίου Ν.Μιχαλολιάκου να αρχίζεις να υποψιάζεσαι τον δεύτερο … για κρυφομπολσεβικισμό.

Ως γνωστόν … προχθές ο κύριος υπουργός δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου κατέταξε τους ομοφυλόφιλους στις … “ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού” δηλαδή τους κατέταξε μαζί με τα άτομα με ειδικές ανάγκες, θύματα ενδοοικογενειακής βίας κλπ, κλπ ….
Βέβαια εγώ δεν ψηφίζω ποτέ τέτοια άτομα … οπότε δεν μου πέφτει και λόγος για το τι πρεσβεύει και πράττει σήμερα ο κ. Αθανασίου ως υπουργός πλέον …  ας του παραπονεθούν οι ψηφοφόροι του !

“Είναι βούληση της Πολιτείας η προστασία με κάθε τρόπο των ευπαθών ομάδων”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Χ. Αθανασίου, κάνοντας σαφές ότι “Θα διώκονται αυτεπαγγέλτως όσοι στρέφονται κατά ευπαθών ομάδων όπως είναι οι … ομοφυλόφιλοι”!

Και επειδή όλοι αυτοί οι παραπάνω κ%λομπαρ@δες μουσουλμάνοι της Σουηδίας … χμ, στην ουσία … ομοφυλόφιλοι είναι και αυτοί ( εκτός βέβαια και εάν δεν κατανοούμε τον ορισμό του ομοφυλόφιλου ) ….

Να … καλό θα ήταν ο κύριος Χ.Αθανασίου, να πληροφορήσει τα όλα τα παιδία στην χώρα μας … χμ, για τον πόσο καιρό θα κάνουν στην « τούφα » … εάν αντισταθούν και δεν «κάτσουν» ώστε να ικανοποιηθούν επάνω στα σωματάκια τους οι ανώμαλες ορέξεις των εισαγόμενων αυτών ευπαθών ομάδων … του σεβαστού κυρίου υπουργού μας !


Δεν γουστάρω να σχολιάζω τα διάφορα «χαιλγκαπικά» κλισέ.


Τώρα πάλι … πώς να το πω ;;; να δεν γουστάρω να σχολιάζω τα διάφορα «χαιλγκαπικά» κλισέ του τύπου … « αναγκαία προϋπόθεση για διεφθαρμένους πολιτικούς ….  είναι οι διεφθαρμένοι ψηφοφόροι τους  » … ούτε φυσικά επιθυμώ να σχολιάσω τον πρόεδρο του συνδικάτου των εφοριακών όταν δηλώνει στους δημοσιογράφους ότι είναι σύμφωνος στο να εφαρμοστεί το πόθεν έσχες στους  εφοριακούς μόνο εάν αυτό εφαρμοστεί σε όλους ανεξαρτήτως τους έλληνες … ούτε με ενδιαφέρει γενικά …. και ο πρόεδρος των συνταξιούχων του ΟΤΕ … που δεν πιάνει την πάσα από τον δημοσιογράφο που του επισημαίνει ότι ο ΟΤΕ έχει πουληθεί σε βαυαρούς … και … απαντά « βρε δεν πάει να πουληθεί ο ΟΤΕ σε όποιον θέλει, εγώ κύριε μου ενδιαφέρομαι μόνο για την σύνταξη μου που από 3300 έγινε 2300 ευρώ» …. και από την άλλη σκέπτομαι πάλι … μα γιατί θα πρέπει να στενοχωρηθώ για την όποια ή τον όποιον βολεύεται με 200 με 300 ευρώ μηνιάτικο … την στιγμή που το αριστερό σκεπτικό του δεν του επιτρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ένας από τους λόγους που την/τον κατάντησαν έτσι είναι και η αθρόα λαθρομετανάστευση (δηλαδή η εισαγωγή των εκατομμυρίων πάμφθηνων εργατικών χεριών στην χωρά μας).

Ή πως θα μπορέσω να καταλάβω τον απελπισμένο ψηφοφόρο της χρυσής αυγής που θεωρεί ως δεδομένο ( βασικά το έχει δέσει κόμπο ) …  ότι θα έρθει η χρυσή αυγή στα πράγματα και θα καθαρίσει όλη την σαπίλα της χώρας ;;;
Τώρα το που ακριβώς στηρίζει αυτό το σκεπτικό και μπορεί να είναι τόσο σίγουρος ;;;
Μακάρι να ήξερα ….
Ίσως να του έριξαν τα χαρτιά και να το είδε εκεί ;;;;Αυτό που γνωρίζω όμως είναι το παλαιό ακροδεξιό σκεπτικό σύμφωνα με το οποίο οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής τάσσονται στο πλευρό της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, εφαρμόζουν το Μνημόνιο των Ε.Ε.-ΔΝΤ αποφεύγοντας κάθε μαζική αντιπαράθεση – διαμαρτυρία κατά του μνημονίου και των δανειστών μας αλλά πρωτίστως είδα το πώς η χρυσή αυγή έβαλε πλάτες στο ξεπούλημα της Ελλάδας εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο της πώλησης της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ) στην Τράπεζα Πειραιώς.

Μια τράπεζα που μόνο η ακίνητη περιουσία της άγγιζε το 1 δισ. ευρώ πουλήθηκε για 95 εκατομμύρια. Όσο δηλαδή ένα από τα κτίρια που κατείχε.

Αύγουστος 2012 … και η χρυσή αυγή … οι υπερασπιστές του Έθνουςτο κόμμα των συσσιτίων προς τους πτωχο-ποιημένους έλληνες αυτοί που διαλαλούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν ότι προστατεύουν την Ελλάδα στην πραγματικότητα προστάτευσαν και βοήθησαν τον Σάλλα της τραπέζης Πειραιώς μπλοκάροντας την σύσταση της επιτροπής διαφάνειας για την πώληση της Α.Τ.Ε. στην οποία ήταν υποθηκευμένο μεγάλο μέρος της Ελληνικής Γης  ώστε να του χαριστεί η Α.Τ.Ε. ( βλέπε Βαρδινογιάννη με τελικό αποδέκτη τον κύριο Τζορτζ Σόρος)
2 αριστεροί από τη ΔΗΜΑΡ , 6 κεντροαριστεροί από το ΠΑΣΟΚ ,  23 Ακροδεξιοί από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και 3 Ναζιστές από τη χρυσή αυγή ,  ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ τη διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Έλεγχο της «μεταβίβασης»  της ΑΤΕ Bank στη Πειραιώς Bank!

Σε αντίθεση με τους «Συριζαίους» που υπέγραψαν δια τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας μεταβίβασης (του χαρίσματος δηλαδή ) της Α.Τ.Ε. στον Σάλλα .

Χμ, Μάλιστα !!!! αίμα, ντροπή, χρυσοί αλβανοί !!!!

 

 

 

Τώρα …  για να μην δυσαρεστήσω και τους :
Avanti o popolo, alla riscossa

Bandiera rossa, bandiera rossa
Avanti o popolo, alla riscossa
Bandiera rossa trionferà.

με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ αγώνα που έδωσαν κατά του μνημονίου … 

Χα, χα, χα
Χμ,  λέω να τους αφιερώσω ένα τραγουδάκι του κυρίου Σαββόπουλου …
τραγουδάκι που τους έρχεται « γάντι » : (εννοείται ότι το φιλί ήταν του Ισκαριώτη)

Σαν ρεμπέτικο παλιό —- Διονύσης Σαββόπουλος

https://www.youtube.com/watch?v=_iUDnM_4P5g

 

Το σκεπτικό της Lagarde.

Νέα δεδομένα από την ΕΚΤ δείχνουν ότι η προσφορά χρήματος και η γενική ρευστότητα στην ευρωζώνη μειώθηκε καταστροφικά κατά το μήνα Οκτώβριο.

Το συνολικό ποσό των δανείων προς τις μη χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις μειώθηκε κατά 3,7%, αλλά η Societe Generale, λέει ότι η πτώση στον δανεισμό ήταν 5,7% στην Ιταλία, 6,6% στην Πορτογαλία, και μια φοβερή πτώση 19,3% στην Ισπανία. ( Χμ, μάλλον από τις άδειες ισπανικές τράπεζες).


Αλλά στην πραγματικότητα, τα στοιχεία του τραπεζικού δανεισμού είναι μόνο ένα σύμπτωμα ενώ η κατακόρυφης πτώσης της οικονομικής δραστηριότητας είναι ένα άλλο.

Το σκεπτικό της Lagarde … την ωθεί να πιέζει όλο και περισσότερο τους υπολοίπους συναδέλφους της στην τρόικα για μια σημαντική ελάφρυνση του ελληνικού χρέους … διότι κάτι τέτοιο θα περιόριζε την έκταση των ζημιών του ΔΝΤ περισσότερο από κάθε άλλη μεμονωμένη ενεργεία.

Οι Γερμανοί βέβαια δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για το ΔΝΤ:

Το γερμανικό σκεπτικό είναι μια τραπεζική ένωση υπό γερμανικό έλεγχο, και αφήστε τους νοτιο-ευρωπαίους να υποστούν τις συνέπειες των εκλογικών επιλογών τους .

” Ενώ, οι Γερμανοί βλέπουν ότι θα πρέπει να εξετάσουν πιο προσεκτικά την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών όπου παρά την αύξηση κεφαλαίου, μεγάλα τμήματα των ισολογισμών στα κύρια θεσμικά όργανα είναι δύσοσμα όσο ποτέ … θα πρέπει πολύ σύντομα … σύμφωνα με J.Ward … να περιμένουμε μια νέα επίθεση κατά των spreads της Ισπανίας και της Ιταλίας, αναγκάζοντας τις χώρες αυτές να στραφούν μόνιμα προς την ΕΚΤ ως αποκλειστική πηγή χρηματοδότησης, πράγμα που σημαίνει ότι θα υιοθετήσουν νέα μέτρα λιτότητας, την περαιτέρω διάλυση του κοινωνικού κράτους και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, όπως απαιτείται από τις τράπεζες και τα πολυεθνικά καρτέλ και όπως ακριβώς … συμβαίνει ξανά και ξανά στην Ελλάδα.

Στο δεύτερο μέρος ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ … μεταξύ των άλλων θα παρουσιάσουμε και :

Το σκεπτικό του κ. Sutherland ενός μη εκτελεστικού προέδρου της Goldman Sachs International (και ανθρώπου που έχει παρακολουθήσει συνεδριάσεις της ομάδας Bilderberg) σύμφωνα με το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) θα πρέπει να “κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει” την “ομοιογένεια” των κρατών-μελών της.

 

Είναι προφανές ότι η πολιτική των ανοικτών ευρωπαϊκών συνόρων είχε ως απότερο σκοπό να εξυπηρετήσει τους καπιταλιστές τροφοδοτώντας τους με φθηνά τριτοκοσμικά εργατικά χέρια !
Όσο για τις αρλούμπες περί των ανθρωπιστικών προθέσεων … κάτι τύπων σαν τον κύριο Τζορτζ Σόρος ;

Χμ, αυτές υπάρχουν για να εξάπτουν την φαντασία μόνο της νεολαίας των πασοκοσυριζαιων !
Αναμενόμενες θα είναι λοιπόν οι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες στάσεις/επαναστάσεις των ευρωπαίων «εισαγωγής» με τέτοια ανεργία που μαστίζει την Ευρώπη και με τέτοιους μισθούς πεινάς, αλλά και επίπεδο διαβίωσης που τους παρέχουν.
Είναι λογικά επακόλουθα.

Τελεία και παύλα !
Αλλά σήμερα στην Σουηδία παίζεται κάτι άλλο !
Μουσουλμάνοι μετανάστες, κυρίως Σομαλοί, έχουν εξεγερθεί από το βράδυ της Κυριακής .
Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της αστυνομίας της Στοκχόλμης ότι δεν επρόκειτο να αντιμετωπίσουν τους εξεγερμένους, νεαροί Σουηδοί άρχισαν να οργανώνουν περιπολίες στην πόλη τους.
Οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι μεγάλος αριθμός νεαρών Σουηδών ανδρών περιπολούν τώρα στη Στοκχόλμη για να προστατευόσουν τα σπίτια, τις οικογένειες και τη γειτονιά τους από τους μουσουλμάνους στασιαστές.

Αλλά τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών έχει κινητοποιηθεί για να αποτρέψει “50 ακροδεξιούς» από το να συνεχίσουν να περιπολούν στους δρόμους της Τούμπα, ένα προάστιο της Στοκχόλμης.

Σε αυτή είναι μια εικόνα όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας της Σουηδίας φαίνονται οι εθνικιστές, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στη Στοκχόλμη για να περιπολήσουν τους δρόμους, αφού ο αρχηγός της αστυνομίας παραδέχθηκε ότι του ήταν αδύνατο να κάνει κάτι ώστε να σταματήσει τις ταραχές.
Δεν υπάρχει αστυνομία να σταματήσει τις ταραχές και τις καταστροφές του τόπου από τους μουσουλμάνους ταραξίες … αλλά η αστυνομία θα κινητοποιήσει για την σύλληψη των αυτοχθόνων Σουηδών ;;;

Η Πολιτική Ορθότητα είναι ένα τόσο ύπουλο δηλητήριο που έχει καταφέρει να αφαιρέσει το ηθικό ανάστημα ολοκλήρων γενεών καταντώντας τους σημερινούς ευρωπαίους πολύ φοβισμένους για να σηκωθούν και να παλέψουν για ότι είναι σωστό, επειδή οι κακοί θα μπορούσαν να “προσβληθούν”.


Τα ίδια σκατά συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο !!!!
Σύμφωνα με τις υποδείξεις των δυτικών ελίτ … οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ενεργούν επιθετικά κατά των γηγενών κατοίκων … συγχρόνως δε ενθαρρύνουν τους μουσουλμάνους προστατεύοντας τα συμφέροντα του Ισλάμ στην Ευρώπη … ενώ μέρα με την μέρα γίνονται πλέον φανερές κάποιες εκ προμελέτης ενέργειες τους για την αλλαγή των δημογραφικών στοιχείων μας.

Αν κάποιους πρέπει να κρεμάσετε, είναι αυτοί.

HEIL GAP ( or mind the GAP )

Advertisements

2 ἀπαντήσεις to “ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ …. ( μέρος πρώτο ) ή αίμα, ντροπή, χρυσοί αλβανοί !!!!”

  1. Κουτόχορτο Φεβρουαρίου 16, 2014 στἰς 11:48 μ.μ. #

    χάνεσε….

    δεν μιλώ αλλά διαβάζω…

    • heilgap Μαρτίου 13, 2014 στἰς 2:13 μ.μ. #

      γεια και χαρα σου φιλε μου … heil gap

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: